PR Cikkek

Hogyan lehet Önnek is stabil és kényelmes műfogsora? (x)

Címkék
műfogsor

2022. január 28. péntek 18:55

„Akik kivehető műfogsort viselnek vagy alig maradt néhány saját foguk, azok is rosszak és majd ezután fognak kivehető műfogsor viselésére kényszerülni, azoknak sajnos meg fog gyűlni a bajuk a rágással.

Gyakran a beszéd is problémákat okoz. Nem beszélve a nevetésről és az étkezésről.

Akármelyik probléma is legyen igaz Önre, higgy el, hogy nincsen egyedül a mozgó műfogsor problémájával. Nagyon-nagyon sokan küzdenek fogászati protézisükkel országszerte” - mondja Dr. Szabó László, a Fixfogsor Rendelő igazgatója.

Miben a legjobb a Fixfogsor? Hogyan tudunk segíteni fogászati problémájában?

2008-ban alapítottuk meg a Fixfogsor fogászati rendelőt, ahol kollégáinkkal arra szakosodtunk, hogy a kivehető műfogsorokat rögzítsük, stabilizáljuk a protéziseket. Azóta több ezer páciensnek stabilizáltuk a műfogsorát, végeztük el a protézisrögzítést és segítettünk ez által jobbá tenni az életét.

A FIXFOGSOR® Protézisrögzítés egy tartós megoldás az elmozduló műfogsor rögzítésére! 

A protézisrögzítés „lelke” a kivehető műfogsorok rögzítésére tervezett fogászati implantátumok, amelyeket normál érzéstelenítéssel ültetnek az ínyen át a csontba. Az fogászati implantátumok végére pattintható rá a fogprotézis, amely egy patentház segítségével rácsúszik az implantátum „fejére”. Ez biztosítja a fogsor stabilitását akár az alsó, akár a felső- vagy akár mindkét fogsor esetében. Még éjszakára sem kell kivenni a fogsort, csak a tisztítás idejére. A műfogsorrögzítéssel a protézis stabil, kényelmes lesz. Magabiztosságot ad az étkezések, a beszéd alkalmával. A protézisrögzítő krémeket és a műfogsor ragasztását elfelejtheti Ön is.

Mennyibe kerül Önnek az új fix fogsor?

Az extra vékony implantátumokkal történő műfogsorrögzítés ára mindössze kb. NEGYED ANNYIBA kerül, mint a hagyományos implantátumokkal készülő fogpótlás. 

Hogyan tudunk tökéletes fogsort készíteni Önnek?

A műfogsorokat a Fixfogsor Rendelő saját fogtechnikai laborjában készítjük. Így lehetővé válik, hogy a fogtechnikusok és az orvosok szorosan együttműködve dolgozzanak az Önnek legmegfelelőbb műfogsorrögzítési megoldáson. Ezáltal még pontosabb, tökéletesebb munkát tudunk végezni.

Milyen garanciákat vállalunk új, rögzített fix fogsorára?

A Fixfogsor Rendelő az egyetlen olyan fogorvosi rendelő, amely kizárólag a kivehető műfogsoroknak a rögzítésére szakosodott. Minden munkatárs tudja a dolgát és csúcstechnológiás fogászati eszközök és anyagok állnak rendelkezésre a napi munkához.

Miért fájdalommentes gyakorlatilag a Fixfogsor Protézisrögzítés?

A beavatkozás sikerének a titka az extra vékony titán implantátumok használata. Ezeket az implantátumokat egészen sorvadt, keskeny állcsontba is be lehet ültetni, ahová hagyományos implantátumokat már nem lehetséges. 

Másrészt ezeket a nagyon vékony implantátumokat az íny felvágása nélkül is be tudjuk helyezni. Ezáltal elkerülhető a fájdalom, a műtét utáni arcduzzanat.

Mi a garancia, hogy az Ön esetében is alkalmazható-e a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés?

Minden egyes kezelés előtt alapos vizsgálatokat végzünk. Mérlegeljük az adottságokat, lehetőségeket és természetesen csak akkor végezzük el a beavatkozást, ha az szakmailag indokolt és lehetséges. Mindez szükséges ahhoz, hogy Garanciát tudjunk vállalni a kezeléseinkre. 

Első találkozás alkalmával a fogászati rendelőnkben általános vizsgálatot végzünk. 1 órás kötetlen konzultáción ismertetjük meg a Fixfogsor protézisrögzítésnek az előnyeit és lehetőségeit. A fogászati konzultáció ingyenes és kötelezettségtől mentes.

Egy 3Dimenziós CT felvételt készítünk állcsontja és szája állapotáról, mely alapján megállapítjuk, hogy az Ön esetében elvégezgető-e a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés fogászati kezelés. 

Átlagos egészségi állapotú pácienseknél a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés egyszerűen elvégezhető. Az sem akadály, ha vérhígító tablettát szed és az sem kizáró ok, ha kezelt cukorbetegsége van.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Fixfogsor Rendelő Magyarországon 3 rangos elismerést is kapott. 

Megkaptuk a Magyar Tudományos Akadémia Dél-Alföldi Régió innovációs pályázatának a második díját. Továbbá megkaptuk a Magyar Érték és Minőség Nagydíjat, amelyet a Parlamentben vehettünk át és Magyar Brands minősítést is kaptunk. 

Hogyan tudhat meg többet a beavatkozásról?

„Gyakran tapasztalom, hogy az érintettek először laikusok, ismerősök, barátok körében próbálnak információkat szerezni. Célszerű inkább fogorvos szakemberhez fordulni, ahol valós, igaz információkhoz juthat. Így lehet megalapozni a későbbi jó döntést és fogorvos választást” – emeli ki Dr. Szabó László, a Fixfogsor Rendelő igazgatója.

Ha érdekli Dr. Szabó László protézisrögzítési specialistával készített riport, akkor KATTINTSON IDE:

FIXFOGSOR FOGÁSZATI RENDELŐ

1132 Budapest, Kádár u. 9-11. földszint (a Nyugati pályaudvarnál)

6000 Kecskemét, Temes tér 10.

Telefonszámunk: (06-1) 9000 695

Írjon nekünk! E-Mail: info@fixfogsor.hu

Weboldalaink: 

www.fixfogsorinfo.hu

https://fixfogsor.hu/

https://konzultacio.fixfogsorinfo.hu/

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így búcsúztatták egykori szerelmei Berki Krisztiánt

vg.hu

Durva a Covid-helyzet Észak-Koreában, már Kim Dzsungun is megszólalt

metropol.hu

Berki Mazsi pszichiáterhez jár és nyugtatókat szed, Krisztián édesanyja tartja benne a lelket

vg.hu

Kim Dzsongun személyesen vette kézbe a járvány elleni küzdelem irányítását

life.hu

Hajhulláshoz vezethet a maszturbáció - állítja egy brit szakember

metropol.hu

Megrázó videó: Az utca közepére rugdalta a család kedvencét a postás

travelo.hu

Csehországban már átkelhetünk a világ leghosszabb gyalogos függőhídján

life.hu

2022-ben is folytatódik a Procter and Gamble erdőtelepítési programja (x)

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Anyát és lányát gázolták el Baranyában: Annamária meghalt, a 12 éves Ramóna életéért harcolnak

borsonline.hu

Megmutatta családját Novák Katalin köztársasági elnök - fotó

További cikkek

PR Cikkek

Hogyan hat az állandó stressz a teljesítőképességünkre? (x)

PR Cikkek

4 érv a családi társasjátékok mellett (x)