PR Cikkek

Hogyan lehet Önnek is stabil és kényelmes műfogsora? (x)

Címkék
műfogsor

2022. január 28. péntek 18:55

„Akik kivehető műfogsort viselnek vagy alig maradt néhány saját foguk, azok is rosszak és majd ezután fognak kivehető műfogsor viselésére kényszerülni, azoknak sajnos meg fog gyűlni a bajuk a rágással.

Gyakran a beszéd is problémákat okoz. Nem beszélve a nevetésről és az étkezésről.

Akármelyik probléma is legyen igaz Önre, higgy el, hogy nincsen egyedül a mozgó műfogsor problémájával. Nagyon-nagyon sokan küzdenek fogászati protézisükkel országszerte” - mondja Dr. Szabó László, a Fixfogsor Rendelő igazgatója.

Miben a legjobb a Fixfogsor? Hogyan tudunk segíteni fogászati problémájában?

2008-ban alapítottuk meg a Fixfogsor fogászati rendelőt, ahol kollégáinkkal arra szakosodtunk, hogy a kivehető műfogsorokat rögzítsük, stabilizáljuk a protéziseket. Azóta több ezer páciensnek stabilizáltuk a műfogsorát, végeztük el a protézisrögzítést és segítettünk ez által jobbá tenni az életét.

A FIXFOGSOR® Protézisrögzítés egy tartós megoldás az elmozduló műfogsor rögzítésére! 

A protézisrögzítés „lelke” a kivehető műfogsorok rögzítésére tervezett fogászati implantátumok, amelyeket normál érzéstelenítéssel ültetnek az ínyen át a csontba. Az fogászati implantátumok végére pattintható rá a fogprotézis, amely egy patentház segítségével rácsúszik az implantátum „fejére”. Ez biztosítja a fogsor stabilitását akár az alsó, akár a felső- vagy akár mindkét fogsor esetében. Még éjszakára sem kell kivenni a fogsort, csak a tisztítás idejére. A műfogsorrögzítéssel a protézis stabil, kényelmes lesz. Magabiztosságot ad az étkezések, a beszéd alkalmával. A protézisrögzítő krémeket és a műfogsor ragasztását elfelejtheti Ön is.

Mennyibe kerül Önnek az új fix fogsor?

Az extra vékony implantátumokkal történő műfogsorrögzítés ára mindössze kb. NEGYED ANNYIBA kerül, mint a hagyományos implantátumokkal készülő fogpótlás. 

Hogyan tudunk tökéletes fogsort készíteni Önnek?

A műfogsorokat a Fixfogsor Rendelő saját fogtechnikai laborjában készítjük. Így lehetővé válik, hogy a fogtechnikusok és az orvosok szorosan együttműködve dolgozzanak az Önnek legmegfelelőbb műfogsorrögzítési megoldáson. Ezáltal még pontosabb, tökéletesebb munkát tudunk végezni.

Milyen garanciákat vállalunk új, rögzített fix fogsorára?

A Fixfogsor Rendelő az egyetlen olyan fogorvosi rendelő, amely kizárólag a kivehető műfogsoroknak a rögzítésére szakosodott. Minden munkatárs tudja a dolgát és csúcstechnológiás fogászati eszközök és anyagok állnak rendelkezésre a napi munkához.

Miért fájdalommentes gyakorlatilag a Fixfogsor Protézisrögzítés?

A beavatkozás sikerének a titka az extra vékony titán implantátumok használata. Ezeket az implantátumokat egészen sorvadt, keskeny állcsontba is be lehet ültetni, ahová hagyományos implantátumokat már nem lehetséges. 

Másrészt ezeket a nagyon vékony implantátumokat az íny felvágása nélkül is be tudjuk helyezni. Ezáltal elkerülhető a fájdalom, a műtét utáni arcduzzanat.

Mi a garancia, hogy az Ön esetében is alkalmazható-e a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés?

Minden egyes kezelés előtt alapos vizsgálatokat végzünk. Mérlegeljük az adottságokat, lehetőségeket és természetesen csak akkor végezzük el a beavatkozást, ha az szakmailag indokolt és lehetséges. Mindez szükséges ahhoz, hogy Garanciát tudjunk vállalni a kezeléseinkre. 

Első találkozás alkalmával a fogászati rendelőnkben általános vizsgálatot végzünk. 1 órás kötetlen konzultáción ismertetjük meg a Fixfogsor protézisrögzítésnek az előnyeit és lehetőségeit. A fogászati konzultáció ingyenes és kötelezettségtől mentes.

Egy 3Dimenziós CT felvételt készítünk állcsontja és szája állapotáról, mely alapján megállapítjuk, hogy az Ön esetében elvégezgető-e a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés fogászati kezelés. 

Átlagos egészségi állapotú pácienseknél a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés egyszerűen elvégezhető. Az sem akadály, ha vérhígító tablettát szed és az sem kizáró ok, ha kezelt cukorbetegsége van.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Fixfogsor Rendelő Magyarországon 3 rangos elismerést is kapott. 

Megkaptuk a Magyar Tudományos Akadémia Dél-Alföldi Régió innovációs pályázatának a második díját. Továbbá megkaptuk a Magyar Érték és Minőség Nagydíjat, amelyet a Parlamentben vehettünk át és Magyar Brands minősítést is kaptunk. 

Hogyan tudhat meg többet a beavatkozásról?

„Gyakran tapasztalom, hogy az érintettek először laikusok, ismerősök, barátok körében próbálnak információkat szerezni. Célszerű inkább fogorvos szakemberhez fordulni, ahol valós, igaz információkhoz juthat. Így lehet megalapozni a későbbi jó döntést és fogorvos választást” – emeli ki Dr. Szabó László, a Fixfogsor Rendelő igazgatója.

Ha érdekli Dr. Szabó László protézisrögzítési specialistával készített riport, akkor KATTINTSON IDE:

FIXFOGSOR FOGÁSZATI RENDELŐ

1132 Budapest, Kádár u. 9-11. földszint (a Nyugati pályaudvarnál)

6000 Kecskemét, Temes tér 10.

Telefonszámunk: (06-1) 9000 695

Írjon nekünk! E-Mail: info@fixfogsor.hu

Weboldalaink: 

www.fixfogsorinfo.hu

https://fixfogsor.hu/

https://konzultacio.fixfogsorinfo.hu/

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghalt a 19 éves ifjúsági vb-ezüstérmes magyar sportoló

vg.hu

Az oroszok megsemmisítettek egy nyugati fegyverszállítmányt

borsonline.hu

Másodfokú riasztást adhatnak ki több megyére: kegyetlen, ami az ország felé tart

mandiner.hu

Így fegyverezték le az oroszok az Azov ezred katonáit (VIDEÓ)

life.hu

Egy párt alkotnak? csókolózás közben kapták lencsevégre Molnár Andit és Szente Vajkot - Fotók

hirtv.hu

Lukácsi Katalin: Sajnálom, hogy nyilvánosságra került a Márki-Zay Pétert kritizáló levelem

mandiner.hu

Az emberek már verekednek az élelmiszerért

mindmegette.hu

Egy finom hétvégi ebédre éhezel? Ne kutass tovább, ez a dupla menüsor neked szól!

borsonline.hu

Újabb részleteket tudtunk meg Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról

borsonline.hu

Shane Tusup visszakönyörögné magát, ajándékokkal halmozza el Szabó Zsófit

lakaskultura.hu

Megújult lakás pillanatok alatt, fillérekből? Lehetséges!

borsonline.hu

Hőssé vált apa és fia az intézeti pokol után, ötször mentettek eddig életet

További cikkek

PR Cikkek

Hogyan hat az állandó stressz a teljesítőképességünkre? (x)

PR Cikkek

4 érv a családi társasjátékok mellett (x)