Házi jégkrémet készíteni nem nagy kunszt. Minden évnek megvan a maga favoritja: a málnás-áfonyás-mentás változat azonban örökzöld kedvencnek számít.
Én már csak tudom, mert nekem sincs. Van ugyan egy csoda robotgépem, amely lassan több mint egy éve könnyíti meg a konyhai munkát számomra, de fagylaltkészítő kiegészítőt pont nem vettem hozzá. Az ok igen prózai: egyszerűen kicsi. Nálunk sokkal nagyobb mennyiségben fogynak a jeges finomságok, mint amennyit ezek a gépek egyszerre készíteni tudnak. Akkor meg minek?
Lehet, hogy kinézetre nem tudok perfekt sorbetet vagy jégkrémet előállítani, de amilyen gyorsan eltűnnek a tányérokból a kimért adagok, ez a hiányosság szinte fel sem tűnik senkinek. Lehet, hogy a külcsíny feljavításán lehetne még egy kicsit dolgozni, de legalább az összetételében nem találhat senki kifogásolnivalót, mert csak az van benne, amit én beleteszek, nincsenek ízfokozók, állagjavítók, színezékek, semmi, csak a friss gyümölcs, némi házi joghurt meg esetleg termelői méz, ha édesítésről van szó.
Ezek után talán egyértelmű, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom a házi jégkrémet, mertfull egészséges és az elkészítésével még a gyerekek is meg tudnak birkózni, ha éppen arról van szó, hogy anyának lustulnia van kedve (igen, mert nálam már ilyen is van és még bűntudatom sincs miatta), nekik meg fagyizhatnékjuk támadt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.