Itt a gyümölcsszezon! Mivel is ünnepelhetnénk méltóképpen ezt a nagyszerű hírt, mint egy egyszerű, de nagyszerű kevert tésztával, amelyre a gyümölcs teszi fel a koronát.
Ha egy sütemény receptje a hozzávalók felsorolása után úgy folytatódik, hogy keverjük össze a hozzávalókat, majd öntsük a formába a nyers tésztát, nálam azonnal felkerül a kedvencek listájára. Nagyon sokféle kevert süteményt készítettem már életem során, de mindig akad újdonság, amelybe itt vagy ott belebotlok és persze azonnal késztetést érzek, hogy kipróbáljam.
Mostanában rákattantam a rövid videós receptekre, amelyeket nagyon szeretek nézni, de kétbalkezességem okán soha nem fogok ilyeneket forgatni, de nézni attól még nagyon jólesik.
A most indult gyümölcsszezon ünneplésére azonban valami olyasmit szerettem volna választani, ami tuti sikerrel kecsegtet. Böngészgettem a netet és akönnyű-kevert-tésztakeresőszó kombinációra legtöbbször a sütőben sült palacsinta jött fel találatként. Hurrá! A hozzávalókat és az elkészítést átfutva rögtön éreztem, hogy ez az én receptem lesz, egyetlen apró bibi volt csupán, hogyén nem szeretema palacsintát.
De az igazi meglepetés a sütés végén várt: soha életemben nem örültem még annyira, hogy a kiválasztott recept nem egészen azt hozta, amivel kecsegtetett, vagyis képileg igen, csak az íz… jelen esetben ugyanis ott volt csak igazán számottevű a különbség a megnevezés és a kisült tészta között. A végeredmény egyáltalán nem hasonlít az általunk ismert palacsintához, sőt!, így azok is bátran fogyaszthatják, akik azzal szokták sokkolni a környezetüket, hogy nem szeretik a palacsintát. Mint például én…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.