Újra üzent a koronavírusos Majka: Be vagyok sz*rva!

A rapper-műsorvezetőt ugyan kiengedték a kórházból, de koránt sem rózsás az állapota.
A rapper-műsorvezetőt ugyan kiengedték a kórházból, de koránt sem rózsás az állapota.

A nagydumás ózdi rappert sem kerülte el a koronavírus, és Delhusa Gjonhoz hasonlóan ő is kórházba került pár napra, de kisfia születésnapján, szerdán már újra otthon lehetett a családjával.

Hazatérése azonban nem felhőtlen, rengeteg antibiotikumot és szteroidot kapott, kontrollra és újabb teszre is vissza kell még mennie a kórházba, nem beszélve arról, hogy komoly tüdőfájdalmai vannak.

Őszinte vagyok, a tüdőm most már fáj. Sajnos az van, hogy először érzem, hogy a nagy levegővételeknél a tüdő nem túl jó. Emiatt be is vagyok sz*rva egy picit– vallotta be YouTube-csatornáján a műsorvezető, aki legnagyobb aggodalmát is elárulta követőinek.

– Igazából nem is attól félek, hogy pozitív vagy negatív lesz-e az újabb teszt, hanem attól, hogy akikkel beszéltem, azok mind azt mondják, hogy olyan kétoldali tüdőgyulladással, mint amilyen az enyém, 3-4 hét a lefolyása.

Ez is érdekelheti!

Nótár Mary is elkapta a koronavírust

Görög Zitának tizenegy nap után is erős koronavírus-tünetei vannak, a fejfájástól aludni sem tud

Most érkezett: Suzy is elkapta a koronavírust – így van most

Majka helyzetét nehezíti, hogy párja, Hajni is elkapta a vírust, és párhuzamosan küzdenek a coviddal. A szülők nagyon féltik két fiukat a megbetegedéstől, ám az orvosok javaslatára azt már elengedték, hogy Marcitól és Olivértől teljesen elzárják magukat, ugyanis nagy valószínűséggel nekik is át kell esni a betegségen.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors