Több, mint aggasztó: Egy hete nem ad életjelet magáról a kórházba került Delhusa Gjon

Némi aggodalomra ad okot, hogy több mint egy hete semmit sem tudni a koronavírusos énekes állapotáról, aki pár napra intenzív osztályra is került. 
Némi aggodalomra ad okot, hogy több mint egy hete semmit sem tudni a koronavírusos énekes állapotáról, aki pár napra intenzív osztályra is került. 

Október 26-án került kórházba koronavírus-fertőzés miatt Delhusa Gjon, akiért már akkor is egy ország aggódott. A zenész akkor már tíz napja rosszul érezte magát, de sokáig úgy hitte, otthon is képes lesz megbirkózni a vírussal. Az állapota akkor aggasztó volt, de látszólag nem életveszélyes, hiszen betegségéről maga számolt be közösségi oldalán egy videóban, ám azt azóta eltávolította.

Öt nappal később, október 31-én azonban rosszabbra fordult az állapota, intenzív osztályra került, erről is a hivatalos oldalán számolt be - ekkor már valószínűleg a párja -, de ez a bejegyzés is eltűnt mára. Tüdőoxigén-szintje 80 százalék, vagyis a kritikus pont alá esett.

Az utolsó hivatalos információk november 3-án, több mint egy hete érkeztek a 67 éves zeneszerzőről, akit ekkor engedtek ki az intenzív-osztályról, ugyanis szerencsére javult az állapota. Az örömhírről Gjoni párja, Fanni számolt be a sajtónak, ahogy arról is, hogy ha minden jól megy, ezen a héten hazatérhet.

Gjoni már sokkal jobban van. A kétnapos megfigyelés és intenzív kezelés után a hét végére visszavihették a már lábadozó fertőzöttek kórtermébe, most úgy tűnik, hogy a jövő héten végre haza is térhet.

Két nappal később, vagyis november 5-én Gjoni testvére, Claudette is azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy beszélt az énekessel, az állapota stabil, sőt folyamatosan javul. Ő is megerősítette, hogy a hét elején tesztelik, és ha eredményei negatívak, hazatérhet.

A hazatérésről szóló jó hírek azonban azóta is váratnak magukra, nem tudni, hogy Gjonit kiengedték-e vagy még mindig kórházi ápolásra szorul. Sokan úgy vélik, ha az előbbi örömhír bekövetkezett volna, arról már biztosan beszámolt volna a család, vagy maga az énekes, aki még a kórházba szállításakor is szelfizett és videózott, hogy tájékoztassa a közönségét az állapotáról.

Az is furcsa, hogy ezek a videók és fényképek mára mind eltűntek. Így tényleg rejtély, hogy mi van most az énekessel.

A korábbi kórházi bejelentkezésből már csak ez az egy fotó maradt © Facebook / Delhusa Gjon

Gjoni közösségi oldalait elárasztja az aggodalom, rajongók tucatjai imádkoznak a zeneszerzőért, és szeretnék tudni, hogy jobban van-e?

Sziasztok! Tud valaki, Művész úr állapotáról? Köszönöm szépen.

Mielőbbi gyógyulást kívánok, Művész úr!

A Mamámmal imádkozunk magáért, hogy mielőbb gyógyuljon meg.

Minden nap imádkozok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. Jobbulást kívánok sok szerettel.

Imádkozzunk közösen Delhusa Gjonért!”​​​​​​​

Jobban vagy Gjoni? Küldtem a szeretet erejét...”​​​​​​​

Sorakoznak a szeretetteljes kommentek az énekes Facebook-oldalán, amiket Gjoni, ha olvasol, válaszolj, mert egy ország aggódik érted!

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors