Szexguru versenyéről érkezett Vajna királynője

Kelemen Henrietta lett a Miss Universe nyertese. Vajna Timi királynője két éve annak a Répás Lajosnak a versenyét nyerte meg, aki ellen kerítés miatt folyt nyomozás.
Kelemen Henrietta lett a Miss Universe nyertese. Vajna Timi királynője két éve annak a Répás Lajosnak a versenyét nyerte meg, aki ellen kerítés miatt folyt nyomozás.

Valóban guru vagyok – jegyezte meg mosolyogva a Bors munkatársának Répás Lajos, miután kiderült, a Miss Universe Hungary 2014 nyertese Kelemen Henrietta lett. A húszesztendős albertirsai lány ugyanis nem először kapott koronát, két évvel ezelőtt, a Répás nevével fémjelzett Miss Hungaryét is elhódította.

– Arra a döntőre nem mentem el, akkoriban házi őrizetben voltam – mondta a Borsnak Répás. – De Heni karrierjéhez én is hozzájárultam egy téglával. Higgyék el: én soha senkit nem akartam rávenni, hogy pénzért szexeljen. Tény, a versenyeimre jelentkeztek olyan lányok is, akik ebből éltek, és olyanok is, akik később kezdték el. Én még azt sem engedtem volna, hogy a versenyemen stricik környékezzék meg a lányaimat. Más kérdés, ha ők hozzám fordultak, próbáltam segíteni: bemutattam őket ennek-annak, de hogy mi történt köztük és hogyan rendezték, sohasem tartozott rám. Ettől még nem vagyok strici, ők pedig nem prosti­tuáltak. Heni sosem kért segítséget. Ô nagyon szép, intelligens, örülök a győzelmének, és remélem, előtte is szép karrier áll, mint oly sok lány előtt, akiket én fedeztem fel – mondta Répás.

© Fotó: Olajos Piroska

Kelemen Henriettát hétfőn este a Thália Színházban koronázták meg. A verseny történetében először, érdekes módon, ezúttal az interneten közvetítették a Vajna Timi nevével fémjelzett Miss Universe Hungaryt. A sajtó képviselői sem tehették be a lábukat az eseményre, és a királynő mellett csupán egy második helyezettet választottak meg. Utóbbi Tóth Lilla Hanna lett, azaz ő a „helyettes”. Ha bármi történne hazánk legszebbjével, neki kell majd beugrania. Kelemen Henrietta a Borsnak elmondta, örül a most elért győzelemnek.

© Fotó: Bánkúti Sándor

– Nagyon boldog vagyok. Azt gondolom, azért sikerült győznöm, mert hittem benne a végsőkig – mondta a Borsnak Heni. – Örülök, hogy kijuthatok végre egy világversenyre, korábban ez nem adatott meg. Idén diplomázom, úgyhogy két jelentős álmom, célom is megvalósulni látszik. Három és fél éve vagyok együtt a szerelmemmel, sem az előző, sem a mostani verseny nem veszélyeztetheti a kapcsolatunkat. Remélem, sikerül a világ előtt is bizonyítanom, és szép eredménnyel megörvendeztetni az országot – magyarázta a főiskolás lány.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors