Stana Alexandra és Köcse György: Csak az ágyban találkozunk

A Dancing with the Stars profi táncosai a napokban jegyezték el egymást, a boldogságuk pedig határtalan még akkor is, ha az elmúlt időszakban alig találkoznak egymással.
A Dancing with the Stars profi táncosai a napokban jegyezték el egymást, a boldogságuk pedig határtalan még akkor is, ha az elmúlt időszakban alig találkoznak egymással.

Stana Alexandrát Győrfi Dani oldalán láthatják szombat esténként a TV2 Dancig with the Stars műsorában, Köcse György pedig Pásztor Annát viszi táncba hétről hétre. A két profi táncosról eddig nem tudta a közvélemény, hogy egy párt alkotnak, ezért is volt nagy meglepetés múlt szombaton, amikor Gyuri élő adásban árulta el a közel egymillió nézőnek, hogy eljegyezte a szerelmét, Szandit. A két táncos 12 évvel ezelőtt szeretett először egymásba, majd a kapcsolatukban volt egy hosszabb szünet, míg Gyuri külföldön dolgozott, Szandi pedig egyetemre járt, de aztán újra egymásra találtak.

© TV2

– Három hónapja próbálunk megállás nélkül és mivel nagyon sok a feladat, váratlanul ért Gyuri akciója – mondta a Bors megkeresésére Stana Alexandra. – A dátum volt számára és persze számomra is nagyon fontos, hiszen Gyuri születésnapján jöttünk össze először, 12 éve, és ezen a napon van az édesapám születésnapja is, aki sajnos már nincs közöttünk.

A szerelmesek esküvőről még nem beszélnek,hiszen heti hat napot próbálnak a szombati élő show-ra.

– Jelen helyzetben annak is örülök, ha Gyurit néha ébren látom – nevetett Szandi. – Az édesanyámhoz költöztünk a verseny miatt a kiskutyánkkal, akivel felváltva vagyunk.

Vagy Gyuri próbál, vagy én, aztán jön a szombati élő adás. Három hónapja csak alvás közben töltünk időt együtt,

de még így is azt mondom, hogy nagyon megéri, mert fantasztikus dolog egy olyan grandiózus műsorban szerepelni.

Szandi és Gyuri gyerekkoruk óta táncolnak, számukra teljesen természetes a testi kontaktus a táncpartnereikkel.

– Ebben a szakmában az érintés természetes dolog, aki egy picit is érdeklődik a tánc iránt, az tudja, hogy ez velejárója a munkának. Itt szó sem lehet féltékenységről – magyarázza Alexandra, majd hozzáteszi: – Persze, 16 évesen, amikor összejöttem Gyurival volt, hogy ferde szemmel néztem a táncpartnerére, de hamar megtanultam, hogy bizalom nélkül nem működhet sem egy szerelmi, sem egy munkakapcsolat.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors