Osvárt Andrea és Gubás Gabi is meztelenre vetkőzött ezért a 3 perces videóért, hogy aztán Törőcsik Mari meghaljon a zuhany alatt - 18+

Végre elkészült a Psycho60, Végh Vozó Zoltán háromperces és hatvan jelenetből álló fekete-fehér alkotása. Nem kell sokat gondolkozni, a magyar rendező Alfred Hitchcock Psycho című filmjének zuhanyzós jelenetét forgatta és vágta újra a kulturtörténeti film 60. születésnapja alkalmából. A legendás jelenetet képkockáról képkockára forgatták újra 60 magyar színésznővel. Minden snittben másik színésznő látható, az alkotók így kívánnak boldog születésnapot a filmnek.

Osvárt Andi és Gubás Gabi is levetkőzött © Youtube

Ez is érdekelheti

Nagy késsel gyilkolászik Pásztor Erzsi

Azt mondták, csak jelenet: igazi volt a rettegés, amit a horrorfilmben láttunk

Hitchcock élvezettel kínozta a szőke nőket

strong>

A színésznők közül volt, aki a rejtélyes késes gyilkost alakította, mint például Szulák Andrea, a többiek a zuhanyzáshoz készülő, majd eleinte vidáman pancsoló Mariont alakítják és, mint az eredeti filmben is, meztelenre is vetkőztek a rendező kedvéért. Így példéul látható zuhanyzás közben többek közt Péterfy Bori, Ónodi Eszter, Pásztor Erzsi, Osvárt Andrea és Gubás Gabi is. De szerepet kapott Kiss Ramóna és a nagybeteg Törőcsik Mari is, de hogy hogyan, azt nem áruljuk el, nézzék végig a jelenetet és az azt követő rendhagyó stáblistát is, mert nagyon is érdemes.

És íme, itt az eredeti is: