Celeb

Ördög Nóra a Dancing with the Stars-ról: Détár Enikőnek szerintem is a TOP3-ban lett volna a helye - Videó

Bors

Létrehozva: 2020.12.05.

Internetes kommentharag zúdult a Dancing with the Stars élő show-ja után a műsorvezetőre és zsűritársaira, a nézők egy része szerint miattuk esett ki a nagy közönségkedvenc a műsorból. A  közelgő karácsonyról is beszéltünk.

Forrás: TV2

A múlt heti élő show után sok támadás érte a zsűrit amiatt, hogy végül a nagy esélyesnek tartott Détár Enikő esett ki a műsorból.

Enikőnek szerintem is a TOP3-ban lett volna a helye, mégis tiszta a lekiismeretünk. Enikőék mindig magas pontszámokat kaptak, és végül nem is a mi sorrendünk, hanem a nézők szavazatai döntöttek. A nézőké, akik ezek szerint nem szavaztak és nem mentették meg Enikőéket, ilyen értelemben ez sokkal inkább a nézők felelőssége, mint a mienk. Eszembe nem jutott, hogy veszélyzónába kerülnek, és nem jutnak tovább.

Talán az igazi baj inkább Tóth Dávidék felpontozásával volt?

Minden produkció mögött a teljesítményt pontozzuk, azt pedig igenis díjazni kell, ha valaki az adottságaihoz képest sokat fejlődött. Egy gyengébb produkcióra éppúgy jár a sok pont, ha ember feletti teljesítmény van mögötte. Ha a képességeket pontoznánk, az első adás után vége lehetne a műsornak, hiszen már akkor is tisztán látszik az, kinek megy könnyedén, igazán jól a tánc, és kinek nem. Azt, ahogy például Tóth Dávid fejlődött az elmúlt 8 hétben, és egyáltalán eljutott idáig, nem tudom kevesebb ponttal illetni, hiszen az ő teljesítménye igenis ennyi pontot ér.De még egyszer mondom, nem szabad elfelejteni, hogy a nézők döntöttek. Mondok még egy furcsát: Enikőék Gaby Spanicékkal álltak a végén a veszélyzónában, így például Győrfi Dani is több szavazatot kapott a nézőktől, mint Gaby. A nézők a kezükben tartják a műsor alakulását, és ez épp így jó. Mi csak sorvezetőt adunk a zsűripultban a szakmai véleményünkkel. Én egyáltalán nem bánom, hogy a végén a néző dönt, a műsort végül is az ő kedvükért készítjük!

Elképzelhetőnek tartja, hogy végül egy gyengébb produkciókat nyújtó páros nyeri majd meg a versenyt?

Sok versenyben előfordult már, hogy a kevésbé tehetséges nagy közönségkedvencek, akik elmeneteltek a döntőig, végül mégsem nyertek, ugyanis a vége felé a nézők igazságérzete mégis az adott műfajban tehetségesebb versenyző felé billentik a mérleg nyelvét. De azt se felejtsük el, ez nem egy szakmai verseny, hanem egy szórakoztató műsor, ahol sok dolog dönt, amikor a néző leadja a szavazatát. Kíváncsian várom, hogy alakul a hátralévő két adás.

Azt érzem, hogy ebbe a műsorba rettenetesen bevonódott érzelmileg is. Ez a táncos múltja miatt van?

Egyrészt azért, de egyébként sem volt még olyan műsorom, amibe ne vonódtam volna be. Hetekig együtt élünk ezekkel a párosokkal, a fájdalmukkal és az örömükkel, nagyon megélem én is az ő teljesítményüket. Ez a műsor mutatta meg azt is a nézőknek, hogy mennyire fontos a tánc az életében. A tánc a kamaszkorom meghatározója. Talán azért nem voltam problémás kölyök, mert a tánc keretet adott az életemnek, jó társaságban voltam, és lekötött.

Miért hagyta abba, ha ennyire meghatározó volt?

Versenytáncosként heti öt edzésem volt, és tíz évig majdnem minden hétvégén versenyem. Az érettségi után Budapestre kerültem főiskolára, és ugyan hétvégente hazajártam, és megpróbáltuk az akkori táncos párommal behozni az egész hetes lemaradást, de fél év után be kellett látnom, hogy ez nem megy, mással táncolni pedig nem akartam itt Budapesten. El kellett tehát döntenem, hogy a táncra teszek fel mindent, és megpróbálok abból megélni, vagy mást választok. Végül arra jutottam, hogy túl sok más dolog is érdekel ahhoz, hogy csak ezzel foglalkozzak.

Pásztor Anna elmesélte, hogy milyen sebeket okozott benne, hogy egy komoly sérülés miatt fel kellett adnia a New York-i tánciskolát. Önben is vannak még sebek?

Ez egy fiatalkori hobbi volt, sebek nem maradtak bennem, szeretettel gondolok rá. A táncnak köszönhetem, hogy képes voltam megélni a nőiességemet, megismerni a testemet, hogy képes vagyok magas sarkúban levonulni egy lépcsőn akkor is, ha emberek százai figyelnek.

Elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer visszamegy a próbaterembe?

Nem valószínű. A tánc szeretete megmaradt, és ha buli van, biztos, hogy áttáncolom az éjszakát. Az is igaz, hogy jó volna felnőtt fejjel találni még egy olyan sportot, ami ennyire leköt, de ma már azt sem tudom megoldani, hogy edzésként táncoljak.

Az is nagy szervezés, a hajnali és az éjszakai órákra jut, hogy el tudjak menni mondjuk futni, azt, hogy valaki hozzám alkalmazkodjon, vagy időre odaérjek valahova, aligha lenne lehetséges 2 gyerekkel. A férjemet, Palit (Nánási Pál fotós – a szerk.) nem vonzza a tánc, vele sem tudnék elmenni táncolni, tőle pedig nem szeretnék időt elvenni. Buliban szeret táncolni, de csak velem, és az is inkább ütemes, laza lötyögés (nevet).

Mici annyi idős most nagyjából, mint amikor ön elkezdett táncolni. Ő nem lép erre a pályára?

Jár balettre, de most leginkább a légtorna érdekli. Nem feltétlenül szeretném, hogy élsportoló legyen, de hogy olyan mozgást űzzön, amit élvez és leköti, azt igen. Venci egyébként most focizik, de a nagy szerelem nála a dzsú­dzsucu. Úszásra is járnak, jártak, de az inkább nekünk, szülőknek volt fontos, hogy minél előbb megtanuljanak biztonságosan úszni.

Tavasszal beszélgettünk egy másik nagy szenvedélyéről, az akarattyai kisboltról, amiből még kettőt szerettek volna nyitni.

Azokkal kapcsolatban most a koronavírus minket is óvatosságra intett, kivárunk. Az új boltoknak csak a helye volt meg, és egy félkész konténerváz, ami az alapja lett volna, de az megmaradt, így anyagi veszteség nem ért minket. Majd ha lehetőségünk lesz rá, megnyitjuk, de addig is, pénteken elindult a webshopunk.

Hogyan tervezik most a karácsonyt?

Azt is óvatosan, azzal is kivárunk, hogy mit lehet majd tenni egyáltalán. Nagy családi karácsonyokat szoktunk tartani, nem tudom, lesz-e lehetőségünk, hogy többen összegyűljünk. Azt sem tudom, hogy a 77 éves apósomat egyáltalán meg merjük-e látogatni. Féltem őt és az én szüleimet is, rossz volna, ha elkapnák a koronavírust. Apósom egyébként amennyire csak lehet, korlátozza már most is a saját mozgását, és mi is így teszünk. A fo­tóstúdió és az otthonunk között ingázunk. Az is megfordult a fejünkben, hogy az egész családot teszteltetni fogjuk karácsony előtt, hiszen erre van már lehetőség, és ha minden rendben van, akkor nyugodtan, biztonságban együtt ünnepelhetünk.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181012_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeomlott a PSG, megint bukhatja a BL-álmát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714620910
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176068_auto_resized.jpg
vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179772_auto_resized.jpg
ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180430_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Jönnek a viharok, ha ilyen tetője van, érdemes figyelnie

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714620910
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176985_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 1.: a Szűz hallgasson a megérzéseire, a Bak kapcsolódjon ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714620910
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HBQ18bE334AgpXeCEzFngzxe1v08zNvIOrsKFA31prU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2I0MDQyZmU1ODNkMDRlNDM4MTU2ZmRjNzIxYWZjMTYx.jpg
Szépségverseny

Kulcsár Edina: "Nem örülnék, ha a lányom ennyire kitenné magát a kirakatba"

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mt4fh_6Pexqj1W4HfLpjKGTfXd-UV_zYCq90dEGrz3I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkwOTBiMzA4NDgxMTRiMjNiNjY4MjU0Y2YyZjg3ZjIw.jpg
Szerelem

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira