Celeb

Hoppá! Tóth Andi depressziós lett

K. K.

Létrehozva: 2020.11.03.

Amy Winehouse karaktere elsöprő  sikert hozott Tóth Andinak. A Sztárban sztár versenyzője igencsak megszenvedte a felkészülést, s többször is mélypontra került lelkileg.

Múlthét vasárnap sem unatkoztak a Sztárban sztár nézői, ugyanis az átalakuló show tizedik adása sem zárult eseménytelenül. Tilla például már a műsor kezdetén bejelentette, hogy Curtis nem vesz részt az élő adáson, de a korábbi, már kiesett versenyzők is vissza-tértek egy-egy szóló produkció erejéig. Tóth Andi, mint mindig, ezúttal is remekelt, s a 27 éves korában elhunyt hatszoros Grammy-díjas énekesnő, Amy Winehouse bőrébe bújva mutatta meg depresszív oldalát.

Az ő élete elég pörgős és tartalmas volt. Nagyon sok mindenen ment keresztül, mint ahogyan az az életéről szóló filmből is kiderül – kezdi a Borsnak Tóth Andi, aki számtalan videóinterjút, tévéfelvételt, s filmet nézett meg az énekesnőről, hogy minél inkább megértse, átérezze az egykori világsztár lelkivilágát.

Egyébként sok hasonlóságot véltem felfedezni Amy és köztem, úgyhogy érzelmileg nagyon hullámzó volt a hetem. Folyton a barátnőmet hívtam, hogy kanalazzon össze, mert már két órája a kanapén ültem és nem tudtam mit kezdeni magammal. Kicsit megborultam a felkészüléstől… – ismeri be a fiatal énekesnő, aki szerint Amy sikerének a titka a kendőzetlen őszinteségében rejlett.

Nem csak a hangja, de a kisugárzása is különleges volt, mert aki ránézett, az látta, hogy szenved. Én magam is őszinte ember vagyok, nem tudnám magamban tartani az érzéseimet, véleményemet. Ezért persze nyilván sokan meg is köveznek, jó célpontja vagyok az embereknek, mert tudják, hogy hova kell szúrni, és a legtöbbször ezt ki is használják.  

Opitz Barbi

Opitz Barbinak a 7. élő show-ban kellett távoznia a versenyből, ám most a többi kiesett versenyzővel együtt újra visszatért, hogy ringbe szálljon a különdíjért. Barbinak Sia Unstoppable című dalával sikerült megnyernie a közönséget.

Szabó Ádám

A fiatal énekes immár sokadjára jut tovább egyenes ágon a következő élő show-ba. Szabó Ádámnak ezúttal Szandit és Kökény Attilát kellett megidéznie, amivel 40–40 pontot zsebelt be a zsűritől. 

Fésűs Nelly

Curtis mellett Fésűs Nelly volt a másik, aki nem tudott részt venni az átalakulós show-ban, a színésznőnek viszont nyomós oka volt a távolmaradásra. – Múlthét szerda este tudtam meg, hogy pozitív lett a koronavírus- tesztem, ami teljesen váratlanul ért, ugyanis semmi bajom nincs. Teljesen jól vagyok, a betegség legcsekélyebb tünete sem merült fel, ami azért nagyon félelmetes, mert ki tudja, hogy hány ember van hasonlóképpen. Kvázi úgy fertőz, hogy azt sem tudja, hogy ő maga koronavírusos – mondja lapunknak Fésűs Nelly, akinek 10 napig kell karanténban, teljesen elkülönítve lennie.

Vastag Csaba

Vastag Csaba is a három legjobb átalakulóművész között tudhatja mágát, hisz a Nickelback frontembere, Chad Kroegerként egyenesen felszántotta a színpadot.

Köllő Babett

A Sztárban sztár csinos ítésze a hétvégén ünnepelte a születésnapját, amiről zsűritársai, Bereczki Zoltán, Papp Szabi és Kökény Attila sem feledkezett meg: egy négyüket ábrázoló festménnyel lepték meg Ba­bettet.

– Nagyon cukik voltak a fiúk, kaptam egy festmény, egy gyönyörű virágot és sok-sok csokit. Október 30-a óta folyamatosan kapom a köszöntéseket, úgyhogy már napok óta a 42. életévemet ünnepelem – vallja be lapunknak nevetve Köllő Babett, akinek csupán egyvalami árnyékolta be a születésnapját.

– Anya sajnos nem tudott velünk ünnepelni, mert ő Los Angelesben él és nem tudott hazajönni. Utoljára tavaly karácsonykor találkoztam vele és valószínűleg még jó fél évig nem is fogom látni, amit pokoli nehéz feldolgozni, pláne az ünnepek közeledtével. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714004412
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714004412
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160026_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Marozsán Fábián elképesztő bravúrja a Grand Slam-elődöntős ellen + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153706_auto_resized.jpg
ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159887_auto_resized.png
hirtv.hu

Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714004412
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147411_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ez a 10 legszebb tóparti üdülőhely Európában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159413_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nagyon várjuk haza mind" - Rejtélyes módon veszett nyoma a nyíregyházi családanyának, ezzel a kocsival tűnt el Zsuzsa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese