Gáspár Zsolti virággal lepte meg Demcsák Zsuzsát, majd gyorsan leellenőrizte a tökéletes buláját - Videó

Sok száz férfitársával egyetemben Gáspár Zsolti is nagy rajongója Demcsák Zsuzsa popsijának, ennek a rajongásának pedig már nem egyszer hangot is adott. Az Ázsia Expresszben, ahol egymás ellenfelei voltak, egyszer megdicsérte a becses hátsót, aztán addig-addig dicsérgette, míg a feleségétől pofont is kapott érte.

Ez is érdekelheti

Gáspár Zsolti: Megdicsértem Demcsák Zsuzsika buláját és olyan sallert kaptam a feleségemtől, hogy a fal adta a másikat

Pörccel etetné a vékony nőket Gáspár Zsolti – videó

Zavarba ejtő pillanatok! Demcsák Zsuzsa a fenekét rázta Hajdú Péternek - Videó

De a Farm VIP gazdája nem az az ijedős fajta, vagy szeret helybe menni azért a bizonyos pofonért, mindenesetre most ismét a műsorvezető hátsójával volt elfoglalva. Zsolti az egyik forgatási szünetben kieszelte, hogy szed virágot az éppen öltözködő Zsuzsának, amit be is vitt hozzá. Ám a videót elnézve nehéz nem arra gondolni, hogy valójában csak azért kóválygott Demcsák öltözője felé, hogy megleshesse a popsiját, vagy ahogy ő hívja, a buláját a fehér feszes farmernadrágban. Zsolti meg is forgatta Zsuzsát, hogy alaposan is szemügyre vehesse a becses testrészt.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors