Celeb

Bajor halála óta nem beszél Koós az özveggyel

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2016.12.29.

Az énekes nem akar haraggal a szívében élni, ezért megbocsátott Bajor Imre özvegyének, bár erről nem tájékoztatta őt. Két év sem volt elég arra, hogy megbeszéljék nézeteltérésüket.

Bajor Imre 2014 elején érezte először, hogy nincs jól, nem sokkal ezután agydaganatot diagnosztizáltak nála. Akkoriban azt nyilatkozta, hogy a Kicsihuszár nevű étterem (ami az élete álma volt) csődje miatt betegedhetett meg, ami érzelmileg és anyagilag is a padlóra küldte, minden pénze odalett. Felesége, Ildikó a legnehezebb időkben is mellette állt, bátorította, de sajnos az ő szeretete sem tudta megmenteni a nagy nevettető életét: 2014. augusztus hatodikán örökre lehunyta a szemét.

Annak ellenére sem sikerült megmenteni, hogy igyekeztek mindent megtenni a gyógyulása érdekében. Éppen ez a minden volt  Koós János és Bajor Ildikó barátságának megrontója, mert míg az asszony, engedve férje kívánságának, természetgyógyászoktól is segítséget kért, addig a legjobb barát, Koós azt szorgalmazta, hogy „rendes” orvoshoz vigyék, ők talán tudnak rajta segíteni. Sajnos Bajor Imre már több  mint két éve nincs közöttünk, azt gondolná az ember, hogy ennyi idő elég arra, hogy megnyugodjon a haragos szív, meg tud bocsátani egymásnak két felnőtt ember.

Ráadásul régen nagyon sok időt töltöttek együtt, közösen nyaraltak, megannyi szép emlék fűzi őket egymáshoz, telekszomszédok is voltak Fülén, ahol Bajor annyira szeretett időzni. A Bors információi szerint azonban Koós János és Bajor Ildikó a mai napig nem rendezte a dolgot, nem tudták megbeszélni egykori nézetkülönbségeiket, a gyász sem hozta őket közelebb egymáshoz.

– Amikor Imi betegeskedett, más véleményen voltam a gyógyításáról, mint Ildikó – mondja a Borsnak Koós János. – Igen, haragudtam, nagyon. Mert egy dolog volt fontos, hogy egészséges legyen a barátom. A gyógyulása érdekében mást kellett volna tenni, ez volt a véleményem, ezt nehezményeztem – magyarázza a táncdalénekes, majd így folytatja:

– Ma már nincs bennem harag. Nem azért, mert másképp gondolom, hanem azért, mert nem akarok haraggal a szívemben élni. Ennyi. Koós Jánostól azt is megkérdeztük: elmondta-e Ildikónak, hogy megbocsátott neki? A válasz meglepő volt.

– Nem. Amióta Imi meghalt, azóta egy szót sem beszéltünk, egyszer sem találkoztunk, nem kerestem a társaságát. Én ezt magamban zártam le. Megpróbáltuk telefonon utol­érni Bajor Ildikót is, hogy megkérdezzük, ő mit gondol a kapcsolatukról, de az özvegyet lapzártánkig nem sikerült elérnünk.        

Kiteregette a szennyest

Az özvegy ismerősei pontosan tudják, hogy mikor szakadt meg a barátság Ildikó és Koós között, haragudtak is az énekesre.
– Nagyon csúnyán nyilatkozott Ildikóról, nem volt szép tőle, hogy kiteregette a szennyest. Azonban beleszólni nem akartunk, két felnőtt ember, nekik kell eldönteni, hogy túl tudják-e tenni magukat a nézeteltéréseken vagy sem – mondja az egyik, névtelenséget kérő közös ismerős. Hasonlóan gondolja Heilig Gábor, a család barátja is.
– Ez az ő kettejük ügye, nekik kell megoldani. Az tény, hogy nem tetszettek Koós János korábbi nyilatkozatai, de nem szeretnék erről bővebben beszélni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714055419
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714055419
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154686_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160487_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159231_auto_resized.jpg
ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162187_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Schiffer András: „A jogállamiságot pontosan az Európai Unió rúgja fel azzal, hogy pörölykalapácsként használja a szerveit a Magyarország elleni geopolitikai küzdelemben” (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714055419
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27438_resized.jpg?avcount=1714055419
origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162376_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nekem központban kell lennem” – a Next Top Model Hungary sztárja a terveiről vallott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153682_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Édes fotó: így tartja ölében újszülött testvérét Szegedi Fecsó kisfia

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja