Veszteség

Gyászol Jon Bon Jovi: fájdalmas veszteség érte

KL

Létrehozva: 2024.07.10.

A Bon Jovi frontembere a történtek kapcsán közleményt adott ki.

Szörnyű veszteséggel kell megküzdenie Jon Bon Jovinak: a zenész édesanyja, Carol Bongiovi 83 éves korában elhunyt. A nőt a rajongók a Bon Jovi együttes rajongói klubjának alapítójaként is ismerhettek.

Gyászol a népszerű zenész, elhunyt az édesanyja Fotó: Pixabay

Az asszony, akit sokan csak „Mom Jovi”-ként emlegettek, három nappal 84. születésnapja előtt hunyt el a New Jersey állambeli Long Branchben található Monmouth Medical Centerben. A halál okát nem közölték.

Édesanyánk olyan erő volt, akivel számolni kellett; szelleme és »képes vagy rá« hozzáállása formálta ezt a családot. Nagyon fog hiányozni

– írta közleményében a 63 éves zenész.

Miután évtizedekig nagy szerepet játszott a családi és így a zenekari történetben, Carol Bongiovi, férjével, John Bongiovival – akivel 63 évet éltek házasságban – sajátos megjelenést kapott a Bon Jovi Story of Love című klipjében.

A videóklipben Jon Bon Jovi szülei nagy fekete-fehér portréja előtt énekel, kiemelve, hogy mennyi ideig voltak együtt. A házasságban kitartani a másik mellett mintáját egyébként a zenész sem töri meg, középiskolai szerelmével, Dorothea Bongiovival 1989 óta élnek házasságban és nevelik közösen négy gyermeküket – írja a Variety.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek