Botrány

Géczi Bea és Fecsó veszélyeztették kisfiukat?

Bors

Létrehozva: 2024.07.09.

Ezúttal kisfia nevelése miatt támadták a modellt. Géczi Bea megszokta, bármit tesz, nem tud megfelelni.

Géczi Bea egy videót tett közé kisfiáról, Evronról közösségi oldalán egy 24 órán át elérhető történetben. A felvételen az látszik, ahogy Szegedi Fecsóval közös gyermekük egy úszógumiban lebegve cumizik. A kép kikerült a Redditre, a kommentelők pedig egyből nekiestek a modellnek, szerintük veszélyeztette a kicsit.

Géczi Bea
Géczi Bea nem szeretné, ha az emberek beleszólnának gyerekei nevelésébe (Fotó: Instagram)

Mindenbe belekötöttek

Sokan azon háborodtak fel, hogy egy ilyen pici babát strandra visz, és hagyja egyedül úszkálni.

– Ennyi idősen még strandra se kellene mennie ennek a gyereknek a fertőzések miatt.. gratulálunk Szegedi-Géczi páros 👏🏽👏🏽👏🏽 

– Amúgy pár hete láttam videót erről. Na a lényeg, hogy életveszélyes, mert könnyen borul, valamint ha háttal van neked nem is latod mi történik a sátor alatt. 

Mások azt kifogásolták, hogy a baba önállóan, egyedül eszik, nem testközelből. Ráadásul mindezt a hullámzó vízben teszi.

- Ne vicceljetek már, miért vagytok felháborodva? Hát addig se kell a gyerekkel foglalkozni amíg eszik, nem baj ha félrenyel vagy megfulladhat, majd csinálnak egy másikat. Ennyit nézek ki belőlük. A Bejjja meg addig is vakolhatja a fejére a 3kg sminket amíg szlopál a kölyök.

- Az etetést nem tudom mar minősíteni… innen latom, hogy a levegőt nyeli szerencsétlen.

Géczi Bea reagált a kommentelőkre

Lapunk megkereste Géczi Beát, hogy mit szól az őt ért kritikákhoz. A modell nem érti, miért kellett egy rövidke videó miatt így támadni. Bár tudja, hogy semmit nem tud jól csinálni, bárhogy oldaná meg a baba etetését, a kommentelők csak kritizálnák.

- Az, hogy egy pár másodperces videóban ott van neki a cumisüveg, az nem jelenti azt, hogy órákig ott eszik. Most az, hogy szomjas volt, és adtam neki inni, nem értem, miért kelt ilyen nagy felháborodást. De hát már megszoktuk az emberektől, hogy rosszindulatúak, mindenbe belekötnek - válaszolta az édesanya. Bea azt is hozzátette hogy a kisfiú folyamatos felügyelet alatt volt, egy másodpercre sem hagyta magára:

- Nyilván nem megyek el a gyerekem mellől. Jelentem nem fulladt meg, nincs semmi baja. 

De nyilván egy két hónapos gyerek mellől nem megyek el. Ott volt az egész család, ott voltunk négyen körülötte.

 Ott volt az apukája, ott volt anyukám, ott voltam én, ott volt a páromnak az ismerőse. Körbe volt állva szó szerint a gyerek.

„Foglalkozzon mindenki a saját gyerekével”

Az anyuka szerint az lenne a legjobb, ha mindenki a saját gyerekével törődne, azt nevelné. Evron már a harmadik gyermeke, szerinte nincs szüksége senki tanácsára ahhoz, hogy nevelje őket. Igyekszik nem foglalkozni a kommentelőkkel, és úgy nevelni saját gyerekeit, ahogy azt ő jónak látja.

- Én úgy nevelem a gyerekem, ahogy én szeretném, mindenki a saját gyerekével foglalkozzon. Három gyerekem van, hétéves a nagy, semmi baja nem történt. Azért csak tudom már így a harmadiknál, hogy neveljem a gyerekemet. Nem vagyok kíváncsi senki véleményére. 

Szegedi Fecsóval közös gyermekeik kapcsán tudja, hogy bármit csinál, úgysem tud megfelelni. Mindig lesznek olyanok, akik támadni fogják.

- Tényleg annyi rosszindulatú ember van, már megszoktam. Az is baj, ha kiviszem strandra, az is baj ha itthon vagyok, már minden baj. Ha megetetem az a baj, ha cumisüvegből az a baj, az hogy miért nem szoptatom az is baj. Már annyira unalmas. Nem tudom mindenki miért nem a saját gyerekével foglalkozik, miért másét támadják. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek