ŐSZINTE VALLOMÁS

Zámbó Jimmy fia Hajdú Péter szemébe mondta az igazságot apja halálával kapcsolatban

Doris

Létrehozva: 2024.06.21.

Zámbó Adrián lesz Hajdú Péter vendége a Frizbi TV péntek esti adásában. Zámbó Jimmy legkisebb fia elmondta, mi történt azon a tragikus januári éjszakán.

Legendák, találgatások, és összeesküvés-elméletek sokasága látott napvilágot Zámbó Jimmy tragikus, 2001. január 2-án bekövetkezett halála után.

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy halála a mai napig rejtély. (Fotó: archív)

A páratlan tehetségű, Királynak nevezett énekes halálát még ma, 23 évvel később is rejtély övezi. Vajon baleset volt? Vagy Zámbó Jimmy öngyilkos lett? Sok a kérdés, kevés a válasz.

Talán ezért is fogadta el Hajdú Péter meghívását Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián, aki a péntek esti Frizbi TV vendégeként őszintén beszélt arról a tragikus téli reggelről, amikor megtudta: imádott édesapja nincs többé.

Zámbó Jimmy fia tiszta vizet öntött a pohárba

Adrián kiemelte, szó sincs arról, hogy az édesapja önkezével akart véget vetni az életének, a 9 mm-es Beretta típusú pisztoly nem öngyilkossági szándékból dörrent el.

— Január 2-án hajnalban arra keltem fel, hogy a többiek ott ülnek a nappaliban. Szerintem apu akkor már nem élt. Anyu azt mondta először, hogy bevitték a kórházba aput, mert nagyon fájt a feje. Ez egy baleset volt, édesapám nem szeretett volna végezni magával. Csak sajnos kiment a teraszra, fellőtt egyet az égbe, és maradt még egy golyó a tárban. Ezután a pisztolyt odaemelte a fejéhez... mesélte sóhajtva Zámbó Adrián a Frizbi TV előzetesében.

A teljes adást pénteken 19 órától láthatjátok!

Huszonöt évre titkosították Zámbó Jimmy aktáját

Annak idején azt az információt kapta mindenki, hogy az aktákat, amelyekből kiderülne, mi okozta Jimmy halálát, 25 évre titkosították, így tények helyett csak találgatásokra és összeesküvés-elméletekre tudtak támaszkodni a rajongók – egészen idáig! Ugyanis az emlegetett iratok állítólagos titkosítása két év múlva lejár, így végre kiderülhet, hogy mi is történt azon a borzasztó éjszakán. Ezeknek az iratoknak a kezelése a Zámbó családban is meg­osz­tó téma lett. Legutóbb Jimmy nővére, Zámbó Marietta januárban a Bors hasábjain mondta el véleményét az üggyel kapcsolatban.

— Nagyon sok év telt már el, és gyakorlatilag annyi teória keringett már a testvérünk halálával kapcsolatban, hogy én a magam részéről már belefáradtam még a gondolkodásba is. […] Fogalmam sincs, hogy kinek kell kérelmeznie, hogy hosszabbítsák meg a titkosítást, de akinek erre módja van, az tegye meg, és engedjük el végre Jimmy-két! — kérte Marietta.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek