Csoda

Tornóczky Anita először mutatta meg várandós pocakját - Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.06.20.

Máris kerekedik Tornóczky Anita pocakja.

Mint arról a Bors is beszámolt, első gyermekét várja a Tornóczky Anita, a 46 éves műsorvezető. A gyönyörű modell és kedvese, Miklós már évek óta próbálkoztak a családalapítással és egy borzasztóan nehéz út van mögöttük.

Tornóczky Anita
Fotó: Tornóczky Anita/Instagram

Hazudnék ha azt mondanám, hogy könnyű volt az idáig vezető út, de sikerült! Kisbabánk lesz! Rendkívül szerencsésnek érzem magam

- írta bejelentő posztjában Anita. 

A leendő sztármami rengeteg támogató és gratuláló kommentet kapott, köztük több hazai hírességgel, akik szintén megosztották a jókívánságaikat a fotók alatt. Ezt pedig már nem hagyhatta szó nélkül a műsorvezető. Egy várandós pocakját megvillantó fotóval és megható szavakkal mondott köszönetet a sok szeretetért, amit egy nap alatt kapott. 

„Nagyon köszönöm a rengeteg szeretetet, gratulációt és jókívánságot! Természetesen lehetetlen mindenkinek válaszolni, de azoknak a hölgyeknek akik IVF-el kapcsolatban információt kérnek, nekik igyekszem minél előbb. Köszönöm, hogy ennyien megtiszteltek a bizalmatokkal!” - hálálkodott Tornózcky Anita a bejegyzésében. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek