itthon

Palvin Barbi hátrahagyta Amerikát, hazatért Magyarországra

Létrehozva: 2024.06.16.

Záporoznak a kommentek.

Az vitathatatlan, hogy jelenleg Palvin Barbi a világ leghíresebb magyarja. Már Szoboszlai Dominik is világhírnévre tett szert, de minthogy a foci a Föld eltérő országaiban más mértékű népszerűségnek örvend, ezért őt nem ismerik mindenhol egyaránt. A szépség azonban permanens és mindenhol népszerű, éppen ezért Palvin Barbi nevét mindenhol ismerik. Gyakran hallani, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon, ezt pedig jól tükrözi hírességünk is. A világ egyik legsikeresebb és leggyönyörűbb modelljét adtuk ugyanis a világnak. Most pedig Barbi hazatért. 

Palvin Barbi a világ egyik legszebb nője 

Palvin Barbi már ezer szállal kötődik Amerikához. Los Angelesben van háza, hollywoodi színészhez ment feleségül, egyszóval a felnőtt élete a tengeren túlra lokalizálható. Mindazonáltal magyar gyökereit a szívében őrzi: számára nagyon fontos volt, hogy Magyarországon, magyar hagyományok szerint tartsa meg az esküvőjét, és egy ideig magyar nyelvleckéket is adott YouTube csatornáján

 

Barbi pedig most hazatért. Egy friss posztjából az derült ki ugyanis, hogy a munkája miatt Budapestre kellett látogatnia. Itt gyönyörű felvételeket készítettek róla, a rajongók pedig kommentekben nem győzik méltatni a szépségét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek