Könnyek

„Nehéz szavakba önteni mit érzek” – szívszorító sorokkal jelentkezett Liptai Claudia

N.T.

Létrehozva: 2024.06.13.

A műsorvezető a közösségi oldalán csalt könnyet a rajongói szemébe.

Liptai Claudia már évtizedek óta az ország egyik legkedveltebb és legismertebb műsorvezetője, szinte nincs is olyan ember az országban, aki ne ismerné a nevét.

Liptai Claudia meghatódott a közönség szeretetétől Fotó: VIASAT3

Hatalmas elismerésben részesült Liptai Claudia 

Amellett, hogy sikeres műsorvezető még színésznőként is elképesztő sikereket ért el, és a mai napig a közönség nagy kedvence. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a legutóbbi elismerése, amely miatt könnyekig hatódott a sztármami, ugyanis, mint fogalmaz ez volt az első alkalom, hogy közönségdíjat nyert.

Nehéz szavakba önteni mit érzek. Életem első közönségdíja. Egy évvel ezelőtt Bank Tamás hívására visszatértem a színpadra. Rögtön két bemutatóval. A Hölgyválasz és a Francia rúdugrás a legcsodásabb csillagzat alatt született

kezdte a Facebook-oldalán megosztott bejegyzését Liptai Claudia, majd így folytatta:

A közönség tombolva szereti ezeket az estéket. És ez a közönség most nekem adta a szeretetét. Idén én lettem a Játékszín Női díjazottja a nézők szavazatai alapján. Köszönöm köszönöm köszönöm! Sírós képet direkt nem raktam ki mert vállalhatatlanok. Természetesen az összes többi díjazottnak is szívből gratulálok”.

Az eseményen készült fotókat pedig itt meg is nézheted: 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek