Celeb

„Ide minden nyáron szeretnénk eljönni!” – Dancs Annamari elárulta, hol töltődik fel legszívesebben

Létrehozva: 2024.06.25.

Módosítva: 2024.06.25.

Dancs Annamarit, a Budapesti Operettszínház művészét csupa örömteli élmény fűzi Hajdúszoboszlóhoz. Eleinte csak a koncertjei kedvéért látogatott el a fürdővárosba, de annyira megszerette a hangulatát, hogy már második alkalommal vitte el a családját is magával, hogy a fellépése mellett férjével és kisfiával idén is élvezhessék a feltöltődést, a felhőtlen kikapcsolódást.

„A hajdúszoboszlói koncertem során hatalmas szeretetfröccsöt kaptam a közönségtől. Nagyon régóta énekelek, nagyon sok színpadon álltam már, és Hajdúszoboszlóra is visszatérő vendég vagyok. De ez egy teljesen más hangulatú koncert volt, fantasztikus közönséggel. Végig énekeltek, és vastapsok kísértek minden dalt. Hatalmas szeretet-doppingot kaptam – idézte fel Dancs Annamari idei fellépése legboldogabb pillanatait.

Hirdetés

A koncert után a jól megérdemelt pihenés következett, aminek nemcsak ő, hanem a kisfia is nagyon  örült. „Az elmúlt nyáron első alkalommal voltunk Hajdúszoboszlón a kisfiammal, úgy, hogy a koncertezés mellett pihentünk és kikapcsolódtunk. Korábban mindig csak koncertre jöttem, ami után rohantunk is tovább. A tavalyi két nap annyira jól sikerült, hogy nagyon vártuk az idei újraindulást, főleg ő. Mondta is, hogy «Anya, ott volt kiskocsi is, amit vezethettem a sétálóutcán». Nagyon kellemesen éreztük magunkat most is. Csodálatos, hogy egy kisvárosban nincs túlpörgés, és nyugodt környezetben a családod minden tagja fel tud töltődni” –  mondta az énekes-színésznő.

Fotó: Hevesi Norbert H1Studio

Évről-évre egyre jobb

Annamari elárulta, hogy a kisfia nagyon élvezte a sokféle medencét, a különböző gyerekcsúszdákat is, a minigolf pedig kimondottan a kedvence volt. „El volt keseredve, hogy a nagy csúszdákat nem próbálhatta ki, de megnyugtattuk, hogy eljön majd annak is az ideje.”

Fotó: Hevesi Norbert  H1Studio

„Hajdúszoboszló az a hely, ahol minden korosztály: gyerekek, szülők, nagyszülők is jól érzik magukat. A fürdőben és a városban olyan fajta lehetőségek vannak az idősebb korosztálynak, de a gyerekeknek, vagy akár a relaxálni vágyó pároknak is, ahol tényleg maximálisan fel tudnak töltődni, élvezni tudják a nyarat. Kipróbáltam a Prémium Zóna szabadtéri wellness fürdőt, ami teljes feltöltődés volt számomra. A kisfiam összeszámolta, hogy hat medencében fürdőzött, és számos csúszdán lecsúszott. Ő aztán maximálisan kihasználta a lehetőségeket” – sorolta az énekesnő, aki hatalmas pozitívumként emelte ki azt, hogy a szolgáltatások minősége sok más hellyel ellentétben Hajdúszoboszlón évről-évre csak egyre jobb lesz.

Fotó: Hevesi Norbert H1Studio

„Miközben itthon vagyunk Magyarországon, egy kisvárosban pihenünk és töltődünk, olyan extra szolgáltatások vannak, amelyet nyugaton is meg szoktunk kapni. Jó látni, hogy a város fejlődik, ide minden nyáron szeretnénk eljönni!” – összegezte Dancs Annamari a hajdúszoboszlói élményeit, és külön megemlítette a gasztronómiát is.

”A hotelben nagyon finomakat ettünk, a magyaros ízek a gasztronómia újfajta változatával ötvöződtek. Hagyományos íz, de mégis újszerűen elkészítve, illetve tálalva, és ez nekünk nagyon tetszett.”

Érezd jól magad!

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa, nemzetközileg is elismert egészségturisztikai üdülőhely, ahol változatos szálláshelyek között lehet válogatni. A város fő vonzereje a Hungarospa, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ahol egész évben jobbnál jobb vízi élményekben merülhetnek el az odalátogatók. 

A Hungarospa több mint 30 hektáros területén a Gyógyfürdő, az Aqua-Palace fedett élményfürdő és az Árpád Uszoda egész évben nyitva tart. Szezonális élményeket nyújt a szabadtéri Strandfürdő, az Aquapark csúszdapark és a Prémium Zóna, a szabadtéri wellness fürdő, amely a legújabb egység a fürdőkomplexumban. Itt egyszerre akár ezren is kipróbálhatják a különféle izgalmas részlegeket : a Plitvicei-tavak által inspirált medencében vízesés, az Amazonas hangulatát felidéző részen galériákon lévő jakuzzik, a Tahiti-medencében pedig vízibár hívogat.

A fürdőzés mellett minden korosztály megtalálja a színes programok között a neki legkedvesebbet: az idősebb, gyógyulni vágyó, a fiatalabb, családos szórakozás miatt érkező és az egészségtudatos, aktív pihenést kedvelő látogatók számára is garantált, hogy nem maradnak ki a feltöltő, felüdítő élményekből. Hajdúszoboszló, a felüdülőhely szlogenjét – Érezd jól magad! – valóban mindenki magáénak érezheti.

Fotó: Hevesi Norbert H1Studio

Programból nincs hiány

Nyáron Hajdúszoboszló a kulturális csemegék városává is változik. A központban érdemes megnézni a Bocskai István Múzeumban a Fejedelmi Kincstárat, a Nemzetközi Modern Képtárat, illetve a múzeum másik két épületében az állandó kiállításokat: Szoboszló Öröksége, Hagyományok Hajdúszoboszlón, Retró ’70 –’89. Akit érdekel a város múltja és öröksége, valamint a rendszerváltás előtti Magyarország retro értékei, biztosan élvezni fogja a múzeumi sétát.

Júliusban és augusztusban a Szabadtéri színpadon színházi előadások és koncertek várják a közönséget: Bagossy Brothers Company koncert, Edda Művek koncert, Geszti Péter „Rapül az idő” koncertje, augusztus 20-i ünnepi megemlékezés, a Csík Zenekar koncertje és a hagyományos helyi fesztiválok kínálnak változatos élményeket minden korosztálynak. Reméljük, hogy hamarosan Dancs Annamarival is újra találkozhatunk Hajdúszoboszlón!

A cikket támogatta: Hajdúszoboszló, a felüdülőhely

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek