Esküvő

Erre ki számított? Újra összeházasodik Harry herceg és Meghan Markle

Létrehozva: 2024.06.19.

A hatodik házassági évfordulójukat a napokban ünneplő sussexiek hamarosan megerősítik a fogadalmukat. Harry herceg és Meghan Markle azt állítják, hogy az esemény kicsi és visszafogott lesz, tekintettel a közelmúlt súlyos történéseire. Ők csak a szerelmük ünneplésére vágynak.

Hat évvel az angliai álomesküvőjük után Harry herceg és a felesége, Meghan Markle idén egy másodikat is rendeznek, méghozzá Kaliforniában. Nagyon fontos számukra, hogy a gyermekeik, az ötéves Archie és a kétéves Lilibet előtt mondják ki az igent.

hot feltöltés Meghan Markle és Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle idén mindenképpen megerősítenék a fogadalmukat (Fotó: Getty Images/Chris Jackson/HOT! magazin)

Most csak a szerelmük egyszerű ünneplésére vágynak – állította egy forrás a Bella magazinnak, melyből a HOT! magazin idézett.

A gyerekeik lesznek ott, a legközelebbi barátaik és pár kiválasztott családtag. Számukra fontos, hogy elkötelezzék magukat amerikai földön is. Nyár végi ünnepségre készülnek, amely egybeesne Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével.

Szerény lesz a montecitói ceremónia, utána kettesben elszöknek egy röpke nászútra – részletezte a lap forrása.

Sok vihart élt át együtt Harry herceg és Meghan Markle

A windsori Szent György-kápolnában 2018. május 19-én tartott esküvőjük 32 millió fontba került, és kétmilliárd ember nézte végig. Ezúttal azt szeretnék ünnepelni, milyen messzire jutottak annyi viharos év után. Harry és Meghan 2020-ban lemondtak a dolgozó királyi családi tagságukról, és előbb Kanadában, majd Meghan szülőföldjén telepedtek le. Az elmúlt években egészen elmérgesedett a viszonyuk a királyi családdal, mivel a sussexiek számos negatív kijelentést tettek róluk: előbb egy tévéinterjúban Oprah Winfrey-nek, majd a Netflixen futó do­ku­­so­ro­za­tuk­ban, aztán Harry Tartalék című memoárjában. 
Sok vihart éltek át, ám úgy érzik, hogy együtt készek szembeszállni az egész világgal – folytatta a bennfentes, majd hozzátette:

Az elmúlt évek kihívásai sok párt szétszakítottak volna, ezért is olyan büszkék arra, hogy a nehézségek őket inkább közelebb hozták egymáshoz.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games -Day Four
A szerelmesek egyáltalán nem törődnek azzal, hogy mit gondol róluk a külvilág  (Fotó: Northfoto)

Harry nem bánta meg

A múlt hónapban Harry hivatalosan is megváltoztatta az elsődleges tartózkodási országát az Egyesült Királyságról az USA-ra, és szeretné kifejezni az elkötelezettségét az Egyesült Államok iránt. Egy ott tartott második esküvővel egyrészt több szimpatizánst szereznének, másrészt ez segítene Harry-nek megerősíteni a gyökereit az USA-ban, amely ma már az ő otthona is.
Szerintük csodás lesz, ha a házasságukat amerikai földön is megáldják – állította egy forrás a Closernek, majd hozzátette:

A második esküvő jelképe annak is, hogy megmutassák az elkötelezettségüket az új, kaliforniai életük iránt. 

Harry a közelmúlt számos csalódása után az Egyesült Államokban látja a jövőjét, és mindinkább elszigetelődik az Egyesült Királyságtól. Azt mondja, nem bánta meg, hogy a feleségét és a gyerekeit helyezte előtérbe, és új életet kezdett velük. 

Erzsébet utálta!

Meghan 2018-ban egy méregdrága Givenchy ruhában ment hozzá Harryhez. A hófehér kreáció letisztult és elegáns volt, ám a néhai II. Erzsébet utálta, mivel úgy találta, hogy a szűziességet sugalló fehér öltözék nem illik egy elvált nőhöz – Meghan ugyanis korábban Trevor Engelson felesége volt.

hot feltöltés címlap
A legfrissebb HOT! magazinban számos exkluzív sztártörténetet olvashat. (Fotó: archív/HOT! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek