Királyi család

Végleg besokallt Harry herceg, kétségbeesett döntést hozott

Bors

Létrehozva: 2024.06.11.

A hercegnek nem a családja, hanem a barátai hiányoznak. Épp emiatt komoly döntést hozott, legalábbis egy bennfentes információi szerint.

Harry herceg szomorú okból határozta el, hogy saját otthont keres az Egyesült Királyságban. Egy királyi szakértő azt állítja, hogy a hercegnek hiányoznak barátai, ezért szeretne egy "állandó bázist".

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Harry sem keresi a békét rokonaival  (Fotó: i-Images / eyevine)

Miután Meghan és férje 2020-ben mintegy kivált a királyi családból és Kaliforniába költözött, ezután pedig besározta a palotában élőket, III. Károly király elvette fiától az Egyesült Királyságban található lakhelyet, a Frogmore Cottage-ot. A kilakoltatás óta nincs is az országban rezidenciája, ezt elégelte meg most Harry.

Az idő múlásával Harrynek hiányzik néhány aspektus a régi életéből. Elkerülhetetlenül a végéhez közeledik az az időszak, amikor az Egyesült Államokban minden új és izgalmas, és Harry már rózsaszín szemüvegen keresztül néz vissza a múltba

nyilatkozta a Mirrornak Tom Quinn szakértő, aki szerint a hercegnek leginkább a régi barátai hiányoznak.

Harry herceg önéletrajzi könyvében, a Tartalékban beszámolt arról, hogy rémálom volt számára a királyi családban felnőni. Mint megírta, mindenki kimért és távolságtartó volt, ezért sosem érezte otthon a stabilitást és a szeretetet. Testvérét, Vilmost dühösnek, sokszor agresszívnak mutatta be, apjának, III. Károly királynak pedig sosem bocsátott meg azért, amiért feleségül vette Kamillát. A könyv megjelenése óta a családtagok között nagy a feszültség, egyik fél sem akar igazán békülni. A hírek szerint Károly király azt sajnálja leginkább, hogy unokáival nem tudja tartani a kapcsolatot a viszály miatt. Vilmos herceg hajlandó a legkevésbé a békülésre, ő azt tartja szem előtt, hogy rákbeteg feleségének nyugodt környezetet biztosítson, ezért tőle is eltiltaná testvérét, akit életük egyik legnagyobb stresszforrásaként tart számon.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek