Eb 2024

Van esély a továbbjutásra az Eb-n? Megszólalt a jósnő!

Bors

Létrehozva: 2024.06.22.

Lénárt Évi bár azt jövendölte, hogy a magyar válogatott jól fog szerepelni a tornán, egyelőre sajnos két vereséggel utolsó helyen kullognak a csoportban Szoboszlaiék. Éppen ezért megkérdeztük a jósnőt, van-e esély még a továbbjutásra az Eb-n?

Eb 2024 – A magyar válogatott nem kezdte olyan jól ezt a tornát, ahogy szerették volna, ám a szurkolók és Szoboszlaiék is bíznak abban, hogy még nincs minden veszve. Még úgy sem, hogy Svájctól 3-1-re kaptunk ki, a németektől pedig 2:0-ra. Vasárnap viszont jön Skócia, és Marco Rossi legénységének lesz még egy utolsó esélye, hogy megalapozzák a továbbjutást a csoportból.

Szoboszlai Dominik, Eb 2024 magyar válogatott
Eb 2024 - Lénárt Évi jósnő megszólalt a magyarok esélyeiről. (Fotó: Koncz Márton)

Eb 2024 – Megszólalt a jósnő a magyar válogatott sorsáról

Lénárt Évi már több magyar hírességnek jövendölt, többek között Szoboszlai Dominiknak és a válogatott tagjainak is. Bár a svájci meccsre a győzelem nagy esélyét jósolta, ez sajnos nem teljesült, ám azt eltalálta, hogy németek ellen sajnos nem fog sikerülni a pontszerzés. Így hát maradt a skótok elleni meccs...

Azt látom, hogy a skótok elleni meccs döntetlen lesz. Nem lesz könnyű sajnos… 

– mondta lapunknak Évi, így viszont esélytelenné válna a továbbjutásunk a csoportból, hiszen a döntetlennel még Skóciának is több pontja lesz nálunk. Emellett viszont arra is kíváncsiak voltunk, hogyha már nem magyar győzelemmel zárul a torna, akkor melyik nemzet csapata emelheti a magasba a trófeát. Nos, nem kaptunk meglepő választ. 

Németország fog nyerni, és érdekes még, hogy Horvátországot is nagyon erősnek látom 

tette hozzá a jósnő, tehát hazánknak nem kecsegtet túl sok jóval ez a nemzetközi torna. De ha azt vesszük, Évi korábban már azt is mondta, hogy tovább juthatunk a csoportból, utána pedig szép menetelés vár ránk, de ahhoz a döntetlen már nem elég. Viszont csodák vannak, ezt jól tudjuk...

Mit mond Szoboszlai Dominik?

Érthető módon Szoboszlai Dominik sokkal reálisabban gondolkozik már a vasárnapi összecsapásról, és ha tippelnünk kéne, akkor abban is biztosak vagyunk, hogy nem egy jóslatra fog hagyatkozni. Ám azt a németek elleni meccs után megígérte: küzdeni fognak a három pontért!

Mindig próbálok pozitív maradni, alapból az vagyok, de két lábbal kell a földön járnunk. Nem gondolom, hogy bármikor is feladnánk, kiélvezzük az utolsó összecsapást, és ha bravúrt tudunk elérni, akkor azt, ha nem, akkor ebben sajnos ennyi volt

– kezdte a németek elleni vereséget követően Dominik, aki inkább reálisan áll már a történethez.

– Köszönjük a csapat nevében is a szurkolást, kelleni fog a skótok ellen is, de mi sem így gondoltuk, hogy ez így lesz. 

Ne gondolja senki sem, hogy nem győzni, és továbbjutni jöttünk ide, de fel kell mérni az erőviszonyokat, azt, milyen csoportba kerültünk, és kik, milyen játékosok ellen játszunk, és reálisnak kell maradnunk. Mert lehet ez volt a probléma alapból az egész sztorival, hogy nem reálisan gondolkoztunk és túl nagy elvárásokat támasztottunk magunk felé.

Mindig is próbáltam a csapatot lecsillapítani, mindenkit beburkolni, hogy magyarok vagyunk, nagyon jó 14 mérkőzés van a hátunk mögött, de azért gondoljuk végig, hogy egy Svájccal vagy egy németekkel játszunk, a skótokkal pedig még nem, de fogunk, ám az is egy jó csapat – fogalmazott a focista.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek