Királyi család

Kiderült Diana hercegné intim titka, saját fia árulta el

L.A.

Létrehozva: 2024.06.19.

A sztár sosem hallott részleteket árult el.

Kevin Costner majdnem filmet forgatott Diana hercegnével a halála előtt – és most a színésze egy kedves emlékét osztotta meg egy évekkel későbbi beszélgetéséről.

Diana hercegné / Fotó: Northfoto

A sztár egy Vilmos herceggel folytatott beszélgetéséről beszélt, amely valószínűleg a 2010-es évek elején zajlott. Kevin Costner korábban tárgyalt Dianával egy lehetséges filmszerepről, Vilmos pedig elárulta, hogy néhai édesanyja nagyon is élvezte a beszélgetéseiket.

Körülbelül 15 évvel később nagyon megható beszélgetésem volt Vilmos herceggel

– emlékezett vissza Kevin Costner.

Kezet ráztunk, leültünk, és az első mondata az volt: »Ugye tudod, hogy édesanyámnak eléggé bejöttél?« Ez akkor történt, amikor pont Angliában voltam és kaptam egy üzenetet, hogy a herceg szívesen beszélne velem. Erről soha nem beszéltem, de úgy érzem, most megtehetem, mert nagyon tisztelem őket és úgy gondolom, ez egy olyan történet, amit érdemes hallani. Körülbelül fél órát beszéltem Vilmossal, ám többet arról, hogy mit beszéltünk, sosem fogom elmondani. Nagyon élveztem a társaságát. Azóta még csak nem is leveleztünk egymással, de nagyon szép emlékeim vannak arról, hogy ki is ő valójában.

Kevin Costner korábban beszélt a Több mint testőr folytatásának ötletéről 2019-ben - írja az ew.com.

Emlékszem, hogy Diana hihetetlenül kedves volt a telefonban, amikor feltette a kérdéseket a szereppel kapcsolatban

– mondta a sztár a hercegnőről.

Rákérdezett, hogy lesz-e csókjelenet, de ezt is nagyon tisztelettudóan tette. Kissé ideges is volt, mert úgy gondolom, hogy az életét nagyon irányíthatták.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek