LÁNYOS APUKA

Aureliót megváltoztatta az apaság: A legcsodálatosabb dolog a Földön, hogy apuka vagyok!

D.G.

Létrehozva: 2024.06.15.

Élete első Apák napján vett részt a volt villalakó kislánya bölcsijében. Aurelio a Borsnak őszintén mesélt arról, milyen érzés számára az apaság, és arról is, hogy milyen a kapcsolata Szofival.

A korábbi botrányhősből mára semmi nem maradt. Aurelio teljesen megváltozott a börtönben, nem csak azért, mert jó útra tért, hanem azért is, mert időközben édesapa lett. Szofit ugyan webkamerán keresztül már odabent is látta, de az érzést, amikor először a karjába vette, sose felejti el. 

Aurelio
Aurelio imádja a kislányát, aki az ujja köré tudja csavarni egy mosolyával is (Fotó: TV2) 

Aurelio szerint rá hasonlít kislánya

Élete első Apák napját ünnepelte a volt villalakó, aki imádja az apaság minden percét

Szofi előtt csak játszottam a gondolattal, hogy ez milyen szép érzés lehet, hogy van gyerekem, de átélni minden nap, az teljesen más – mondta elérzékenyülve a Borsnak Aurelio. 

A legcsodálatosabb dolog a Földön, hogy apuka vagyok és nagyon örülök, hogy lányom van. Most voltam az Apák napján a bölcsiben, láttam a fiúkat, ahogy veszekedtek egy matchboxon, és olyan jó volt, hogy az én lányom ott ül az ölemben és csak tapsolt a zenére. Teljesen más egy fiú gyermek és egy lány gyermek, nyilván mind a kettőnek örültem volna. De nagyon örülök, hogy végül lányos apuka lettem. Mindig jól kijöttem a csajokkal, mindig voltak lány barátaim, és kicsit női lélek is vagyok. Szóval nem is kívánhattam volna jobbat! 

A korábbi VV győztes azt mondja, gyermeke, Szofi nem csak úgy néz ki, mint ő, de aminek kevésbé örül, hogy néha úgy is szokott viselkedni. 

– Elég hangos – nevet nagyot – Ezt biztos, hogy az olasz vér teszi, lehet azért hallani a hangján, hogy ott csordogál az olasz vér. Többször meglepődünk édesanyjával, szerelmemmel, Nikivel, hogy honnan jön ez az óriási hang ebből a kisgyerekből. De egyébként egy tünemény a gyerek, nem tudok rá egy rossz szót sem mondani. Én kicsit szigorú vagyok, vagyis próbálok az lenni, de persze egy pillantásával levesz a lábamról, mondjuk nem csak engem, az egész családot. De vannak alapvető dolgok, amihez én ragaszkodom, hogy például az asztalnál eszünk, mert rendmániás vagyok és nem szeretek morzsákon lépkedni. 

Aurelio
Aureliót megváltoztatta az apaság (Fotó: Instagram)

„Sose gondoltam, hogy kakis pelenkát fokok cserélni!”

A boldog apuka arról is mesélt, hogy igyekszik mindenben segíteni párjának, mindenből kiveszi a részét. Még a pelenkázást is megcsinálja, pedig ezt korábban úgy gondolta, biztosan nem fogja megtenni soha. 

A fürdetés mindig az én dolgom, ki nem hagynám, együtt fürdünk. De amit sose gondoltam volna, hogy már a kakis pelenkát is kicserélem. Reggel általában én viszem a gyereknek a tejet, anyukájának a kávét. Most pedig egy gyerekbarát komplexumba megyünk a Balatonhoz, ez volt Szofi egyik szülinapi ajándéka. Most megyünk először hármasban, kíváncsi vagyok milyen lesz. A barátaim szerint fáradtabb leszek utána, mint mikor elindultunk, de nem baj, fel vagyok mindenre készülve. Meg mivel láttam az ottani játszóteret, nem kizárt, hogy ott fogok a gyerekkel együtt ugrálni, de szerintem jó, ha az ember megmarad kicsit gyereknek!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek