Aggodalom

Eltűnt Vitray Tamás, aggódnak a rajongók

Buster

Létrehozva: 2024.05.10.

A legendás tévés nagyjából tíz hónappal ezelőtt jelentette be, hogy visszatér a kaptafához, vagyis újfent riportokat készít majd, saját YouTube-csatornáján. Vitray Tamás utoljára két hónapja jelentkezett friss tartalommal. Mi történhetett?

Vitray Tamás, majd egy évvel ezelőtt hatalmas elánnal vágott bele a munkába. Elkészítette az első YouTube-videóját a Vitrayék névre keresztelt csatornán, melyben felhívást intézett az internet népéhez. Arra kérte követőit, hogy árasszák őt el bemutatásra váró emberi történetekkel, vagy küldjenek neki kész, vagy félkész riportokat, hogy azokat bemutathassa az érdeklődőknek. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és szépen sorban készültek is az izgalmasabbnál izgalmasabb riportok. Szám szerint 9 adás készült el, majd két hónappal ezelőtt a lánc megszakadt. Vajon mi történhetett? Miért állhatott le Vitray Tamás azzal a munkával, amiről az induláskor ilyen lelkesedéssel beszélt?

Vitray Tamás
Vitray Tamás két hónapja nem jelentkezett új videóval (Fotó: YouTube)

Legfeljebb amit én tudok, az már nem kell...”

Sokszori ráadásnak tekintem. És könnyű a dolgom, mert legföljebb azt mondhatják, ez a marha minek kezdte el, ha nem tudja és nem bírja. Ez lehet a legfőbb rossz. 

De senki nem fogja mondani, hogy mit csetlik, botlik, ügyetlenkedik, azt már én nem tudok. 

Legfeljebb, amit én tudok, már nem kell, ez fog kiderülni. Nem én fogom csinálni az anyagokat, csak beülök a közepibe és nagyon óvatosan adom el, hogy semmit ne mondjak, hogy ne lőjem le a poénját, ami következik. Ez régen is így volt mesélte akkor a Borsnak Vitray, aki arra a kérdésre, miért kezdett bele, viccelődve válaszolt: – Lehetnék magamtól elragadtatva, hogy 90 éves elmúltam, de hát mi a fenét csináljak, üljek otthon és nézzem a Mannát? Szeptember környékén indulunk, ha még élek. Ilyenkor ezt már hozzá kell tenni, nem?fogalmazott a legendás tévés, aki becsülettel gyártotta is a videókat, egészen a közelmúltig.

Vitray Tamás
Mi történhetett? (Fotó: YouTube)

Anyagi oka lehet az eltűnésnek...

Most elárvulva áll a majd 27 ezer feliratkozóval rendelkező oldal, nem készülnek új, izgalmas riportok. Elgondolkodtunk, mi állhat a háttérben, és első blikkre arra gondoltunk, hogy talán anyagi okokról lehet szó, hiszen egy saját csatorna életben tartása, vagyis a tartalomgyártás még egy élő legendának sincs ingyen. Az anyagokat le kell forgatni, azokat meg kell vágni és ezek bizony külön-külön is költséges mutatványnak számítanak. A Vitrayék csatornán pedig egyetlen videóban sem tűntek fel támogatók, vagy szponzorok, így a nyugdíjas tévés feltehetően úgy döntött, nem finanszírozza tovább önerőből a tartalomgyártást. Természetesen megkerestük Vitray Tamást is, aki megnyugtatott minket, hogy jól van, de a csatornával kapcsolatban nem volt mondanivalója.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek