Fotózás

Oszvald Marika bevallotta, olyan fájdalmai voltak, hogy csak sántikálni tudott

B. V.

Létrehozva: 2024.05.28.

A színésznő képei azonban komoly jelentéssel is bírnak: szeretné a színházi világot közelebb juttatni Vincéhez.

Oszvald Marika 72 évesen is megállíthatatlan. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő ugyanúgy elemében van, és ugyanolyan játékos kedvében van, mint fiatalkorában is volt. Örökmozgó, ezt pedig unokája, Vince is örökölte tőle. Nemrég épp az ő kedvéért öltözött be egy fotózásra Törpillának, mondván a kicsi nagyon szereti a meséket, így meglepi egy ilyen vicces fényképalbummal gyermeknapra. Még fára is mászott annak ellenére, hogy nemrég még csak sántikálni tudott betegsége miatt. 

HOT FELTÖLTÉS Oszvald Marika gyereknap alkalmából Törpillának öltözött, mindent megtesz az unokájáért - BORS
Törpillának öltözött unokája kedvéért.Fotó: ARCHÍV / Hot magazin

Én egy játékos alkat vagyok. Színésznő vagyok és nagymama is

 - mesélte Törpillának öltözve a mindössze 150 cm magas művésznő, aki csakis unokája kedvéért öltött magára kék kezeslábast, fehér ruhát, fehér sapkát és szőke parókát. A színésznőnél nemrég még nagy kérdés volt: képes lesz-e újra egyáltalán színpadra állni. 

Marikát ugyanis olyan súlyos izületi bántalmak kísértették, hogy csak sántikálni tudott. Orvosokhoz járt, mígnem szerencsére egy természetes gyógyszer segítségével újra teljesen rendbe jött. Azóta pedig újra örömet jelent számára mozgás. Edzésben pedig unokája, Vince tartja:

Megfogja a kezemet és húz magával. Úgy közli velem, hogy teendő van, hogy: séta!  A sétából persze futás lesz, mert rohan ide oda, nekem pedig rohannom kell utána. Mindig azt mondom, hogy egy nap lefut egy maratont.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek