SZÉPSÉGHÁBORÚ

Óriási botrány a Next Top Model Hungaryben – Tomán Szabina páros lábbal szállt bele a műsor sztárjába: „Tényleg jól játszod a szereped…”

Mona

Létrehozva: 2024.05.20.

A Next Top Model Hungary modelljeinek a kritikát is jól kell tűrni. Papp Gabi azonban rosszul fogadta, amikor Tomán Szabina megkérdőjelezte őszinteségét.

A vasárnapi adásban is kemény feladatot kaptak a Next Top Model Hungary versenyzői. A zsűri szerint a kifutós teljesítménye senkinek nem sikerült jól, egyikük sem tudott lejönni a falon, pedig ez a kihívás a német műsorban is benne volt, sőt, ott az összes versenyző teljesítette a különleges catwalkot. A zsűri szerint egyáltalán nem kivitelezhetetlen a feladat, csak meg kellett volna érezniük a lányoknak azt a „szöget”, ami által le tudtak volna jönni a falon. Ezért volt különösen nehéz helyzetben a zsűri az értékelésnél. 

Tomán Szabina
Tomán Szabina a versenyző hitelességét kérdőjelezte meg (Fotó: Máté Krisztián)

Tomán Szabina éles kritikája meglepte a versenyzőt

Kaptak hideget-meleget a modellek, de a legélesebb kritikát Tomán Szabina fogalmazta meg Papp Gabival szemben, és nem is a teljesítményét kifogásolta, sokkal inkább az őszinteségét kérdőjelezte meg.

Én rettentően féltettelek, mert ugye a fotózáson is kiderült, hogy te nem bírod a magaslatot, vagy tényleg ennyire profi vagy, hiszen ezt is nagyon jól tudtad kezelni. Pedig mindig azt látom nálad, és van egy kis gyanú bennem, ha van egy megmérettetés, előtte elkezded a parát, jön egy kis mini hiszti utána, és a végén, mintha mi sem történt volna, megcsinálod – kezdte Szabina az értékelését. 

Tényleg jól játszod a szereped, és csak arra megy ki, hogy utána mi azt mondjuk, ez egy vagány csaj, mindent belead és bármilyen kihívással kell szembenéznie, azt az akadályt jól fogja tudni venni. 

– Vagy pedig valóban ilyen vagy, hogy mit nekem világ, hamm, bekaplak, meg fogom oldani ezt is? – tette fel a kérdést a verseny egyik női zsűritagja, akinek a véleményével Merő Péter is teljesen egyetértett.

Azt tudtuk, hogy te annyira rettegsz, hogy te leszel az, aki vissza is fog fordulni. Ehelyett pedig úgy jöttél le, mindenki csak nézett – fűzte hozzá.

Papp Gabi
Papp Gabinak rosszul esett a zsűri feltételezése (Fotó: TV2)

Papp Gabit taktikázással vádolták

Papp Gabi bár a műsor folyamán nagyon sok konfliktushelyzetbe keveredett versenytársaival, mondhatni edzett az őt célző negatív véleményekkel, most nem érintette jól az értékeléskor elhangzott kritika.

Rosszul esett a zsűritől, hogy felmerült bennük, hogy taktikából félek-e vagy sem. 

– Hiszen a magasság és a csótány, amit a verseny elején megemlítettem, mielőtt tudtam volna, hogy milyen feladatok lesznek, nekem nagy félelmem – reagált Gabi. Hogy hogyan hat a lány további versenyére ez a kritika, az vasárnap kiderül, ahol a tét nem kicsi, hiszen eldől, melyik lányok jutnak a Next Top Model Hungary döntőjébe.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek