Büszkeség

Hoppá: Marics Peti mellett tűnt fel a Next Top Model Hungary gyönyörű sztárja

D.G.

Létrehozva: 2024.05.29.

Hatalmas felháborodást váltott ki a nézőkből, hogy Jávori Lili kiesett a TV2 tehetségkutató műsorának elődöntőjében. A Next Top Model Hungary sztárja bár csalódott volt, de nem esett kétségbe, szerepet kapott például a Hogyan tudnék élni nélküled? című filmben.

Gőzerővel készül a Hogyan tudnék élni nélküled? című romantikus zenés vígjáték, amiben Ember Márk és Törőcsik Franciska mellett Marics Peti is főszerepet játszik. De megcsillogtatja tehetségét a filmben a Next Top Model Hungary gyönyörű sztárja is. 

Next Top Model Hungary
Marics Petivel dolgozott a Next Top Model Hungary sztárja (Fotó: Bors)

A Demjén filmben táncol a Next Top Model Hungary sztárja

Jávori Lilinek rengetegen szurkoltak a modellkereső versenyben, hogy ő legyen hazánk következő topmodellje. De az elődöntőben a szigorú zsűri kiejtette, ami hatalmas felháborodást keltett. A műsor és a kiesett versenyző Instagram oldala alá is rengeteg, az ítészeket bíráló komment érkezett, a profi táncost pedig elhalmozták kedves és biztató mondatokkal.

Persze, csalódott voltam, de nagyon jólesett az a rengeteg pozitív hozzászólás, amit kaptam – mesélte a Borsnak Jávori Lili

De nem estem kétségbe, szerencsére a forgatás óta kaptam több modellmunkát, táncos szerepem volt a Valami Amerika sorozatban és hát forgattam két napot a Hogyan tudnék élni nélküled? című filmben. Táncosként szerepelek majd a moziban, két napig vettük fel azt a jelenetet, amikor egy koncerten a nézőtéren táncolunk, az első nap nagyon kemény volt, de nagyon élveztem. De megyek majd még nemsokára újra felveszünk egy másik jelenetet.

Jávori Lili
Jávori Lili nem akar most ismerkedni (Fotó: Bors)

A gyönyörű táncos arról is beszélt, hogy rengeteg dolga van, nincs ideje ismerkedni, de nem is vágyik rá. 

Ez most háttérbe szorult, de így van jól. Most élvezem, hogy hol táncolok, hol modellkedem, és közben még szigorlatra is készülök, szóval így sem unatkozom! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek