Kritika

Elszabadultak az indulatok a Facebookon: olyat tett a TV2 sztárja, amit nem kellett volna

Niki

Létrehozva: 2024.05.18.

A Next Top Model Hungary egyik nagy esélyese, az egzotikus szépségű Hawa. Bár a fiatal lányt nagyon sok néző kedveli, kap jónéhány negatív kommentet is, amikre a minap az Instagram-oldalán reagált. A modell most lapunknak is elárulta, hogyan tudja kezelni a kritikákat, hiszen igazán érzékeny.

Hawa, a Next Top Model Hungary versenyzője és nagy esélyese. A tehetséges modell rengeteg rajongót szerzett az elmúlt hetekben, de előfordulnak olyanok is, akik támadják. Lapunknak most azt is elárulta, hogyan kezeli ezeket.

Hawa
Bár első látásra Hawa egy igazán kemény csajnak tűnik, sokkal érzékenyebb, mint sokan gondolnák. (Fotó: TV2)

A műsorban többször is láthattuk, hogy Hawa igazán érzelmes típus, így őt sokkal inkább megérintik a rosszindulatú kommentek. Ezért a fiatal lány próbál tudatosan védekezni ellenük:

Igyekszem a pozitív dolgokra koncentrálni és azokra, amik építenek, biztatnak. Nagyon sokan odajönnek az utcán is, elmondják, hogy én vagyok a kedvencük, meg hogy szurkolnak nekem, és ezek nagyon jól esnek. Mivel én egy érzelmesebb lány vagyok, tudom, hogy ezek a negatív dolgok engem megérintenek, ezért tudatosan nem foglalkozom velük.

Hawa nem hagyja, hogy lehúzzák a bántó kommentek

Igazából én egészen eddig elkerültem az összes negatív kommentet, még a Redditet is letöröltem a telefonomról. Igyekeztem, ahogy a műsorbeli vitákból, ezekből is kimaradni, de a múlt heti részben sikerült összetűzésbe kerülnöm. És ennek kapcsán elolvastam egy Facebook-poszt alatti kommenteket, amit nem kellett volna. Életemben most először olvastam el ezeket, és találtam jó néhányat, amivel nem értettem egyet, és úgy éreztem ezekre először és utoljára reagálnom kell

– vallotta be.

Hawa
Hawának már jól bevált technikája van a támadások ellen. (Fotó: Fülöp Pál Ábel)

Bár nehéz kivédeni a hasonló támadásokat, Hawa úgy döntött továbbra is a jól bevált technikáját alkalmazza:

– Én úgy gondolom, hogy negatív kommentek mindig lesznek, ezt nem tudom befolyásolni, bármennyit is magyarázkodok. 

Ezért számomra az egyetlen megoldás, hogy 100%-osan kizárom őket, és ez a továbbiakban is így lesz.

Már a verseny előtt is készítettem videókat a TikTokra, a hasonlókat onnan is mindig kitöröltem, ez azóta sem változott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek