SZERELEM

Így változtatta meg a szerelem Krausz Gábor külsejét is

Barby

Létrehozva: 2024.05.28.

Mintha kicserélték volna, teljesen új ember lett Mikes Anna mellett a sztárséf. Krausz Gábornak új céljai, új hobbijai lettek, olyanok is, amik korábban az álmaiban sem fordultak meg…

Mintha hullámvasúton ülne, úgy érezhette magát a Séfek séfe sztárja, miután bejelentette válását Tóth Gabival. Krausz Gábor nem sokkal utána elkezdte a táncpróbákat Mikes Annával a Dancing with the Stars műsorra. Majd az őrült, nagyon izgalmas, de fizikailag embert próbáló hetek, élő adások után meghódítva az emberek szívét, és végül meg is nyerték a showműsort. A sztárséfen adásról-adásra lehetett látni a változást, ahogy egy megtört emberből életvidám macsó férfi lett. Ezt hozta ki belőle partnere, Mikes Anna. 

Krausz Gábor
Krausz Gábor új ember lett Mikes Anna mellett (Fotó: Instagram)

Krausz Gábor teljesen más életet él Mikes Annával

A Dancing with the Stars győztese nem is titkolja, hogy a műsor és Mikes Anna fizikálisan és mentálisan is teljesen átalakították, megváltozott az élete. S pedig csak később jöttek össze Mikes Annával, Krausz Gábor lapunknak már a Dancing elején azt mondta: lefogyott 12 kilót, de nem ez a legfontosabb, hogy jó irányban van, minden jól alakul, élvezi ezt a változást. 

− Megtanultam, hogy higgyek magamban, és bízzak meg abban, aki nekem jót akar vallotta be Krausz Gábor korábban a Borsnak. − És azt is, hogy bármire képes az ember, hogyha időt, munkát, energiát fektet bele, akkor tényleg bármi megtörténhet. 

Ahogy Anna is mondta, visszataláltam önmagamhoz, és ez tényleg így van. Bár igazából nem vesztettem el magam, csak más, új oldalaimat is megismertem, amik bennem voltak, csak eddig még én sem tudtam róla. Megerősödött az önbizalmam, erőre kaptam, tele vagyok energiával és nagyon motivált vagyok a jövővel kapcsolatban! 

Krausz Gábor
Krausz Gábor sportos életet él Mikes Annával, új szenvedélyük a fallabda (Fotó: Instagram)

Azóta azt is tudjuk, hogy a szerelmesek összeköltöztek, sőt már a kapcsolatuk erejét is próbára tették az Ázsia Expresszben. Gábornak esze ágában sincs elengedni régi-új énjét. Annával amikor csak tudnak kirándulnak, sportolnak, vagy újabban fallabdáznak és élvezik a közös életüket. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek