HEL

Csodás hírrel jelentkezett a TV2 a Házasság első látásra szereplőiről: ekkor láthatjuk újra a képernyőn

Létrehozva: 2024.05.21.

Új adással jelentkeznek a szereplők.

Jó hír a Házasság első látásra rajongóinak: ismét képernyőn láthatják kedvenceiket, akik június 3-tól hétköznap este 19:55-től a Szerencsekerékben tesztelik, mennyire kegyes hozzájuk Fortuna.
 

A Házasság első látásra sztárjai ismét a TV2 képernyőjén 

A TV2-n hatalmas sikerrel futó párkapcsolati reality az elmúlt hetekben kiváló nézettséget produkált, rengeteg néző szívét is elnyerve. A kísérletbe 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az volt, hogy társra találjanak. A Házasság első látásra hat héten át borzolta a kedélyeket országszerte, és a házaspárok utóélete még mindig izgalomban tartja a rajongókat. Bár a műsornak vége, a szereplők nem intettek teljesen búcsút:

 június 3-tól hétköznap este 19:55-től minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedőjében, az új részekkel jelentkező Szerencsekerékben forgatják a kereket.

 A műsorvezető Kasza Tibi várja majd a játékosokat, segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány pedig most is Sydney van den Bosch lesz. A népszerű párosok közül többen is megmutatják, mit tudnak, például Dávid Petra, Kabai András vagy Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba. A Szerencsekerék eredeti verziója, a Wheel of Fortune a ViacomCBS formátuma, a hetvenes évek óta hódít az Egyesült Államokban és világszerte számos országban. A műsor fennállása során hét Emmy-díjat is bezsebelt. A TV2-re 2021-ben tért vissza és azóta is nagy siker.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek