Külső

„Most is a természetesség híve vagyok” – vallja a plasztika ellenére Berki Mazsi

Niki

Létrehozva: 2024.05.25.

Bár a csinos édesanya nagyon sokat változott az utóbbi időben, mégis úgy érzi, továbbra is a természetesség híve. Berki Mazsit sokan támadják a plasztikai beavatkozásai miatt, de ő úgy érzi, most is az a nő, aki pár éve.

Berki Mazsi legutóbb rengeteg támadást kapott, amikor kiderült, hogy botoxoltatott. A fiatal édesanya úgy érzi, nem esett túlzásba a szépészeti beavatkozásokkal, és most is fontos számára a természetesség. A Ripostnak elárulta, mit gondol a nőiesség megélésről, és hogy párja mit szól a döntéseihez.

Berki Mazsi
Berki Mazsi jól érzi magát a bőrében, és úgy gondolja, épp olyan természetes, mint korábban  (Fotó: Szabolcs László/hot! magazin)

Mazsi igyekszik figyelmen kívül hagyni a durva kritikákat, hiszen szerinte egyáltalán nem erős a változás:

A botox miatt sokan támadtak, de már kiment többnyire az anyag, és ez látszik is, tehát van mimikám. 

Persze itt is lehet túlzásba esni, szerintem nagyon sokan elmennek rossz irányba, de én nem ez vagyok. Én a természetes szépség híve vagyok, és ez a mai napig így van, de ahogy telik az idő, mindenki szeretné a fiatalságát megőrizni, és az, hogy én most elmentem botoxoltatni egy nagyon minimális mennyiséget, is emiatt volt.

Berki Mazsi nem akar túlzásba esni

Bár a múló fiatalság talán még kicsit messzebb van, hiszen Mazsi maga is fiatal, mégis úgy érzi, itt az ideje komolyabban odafigyelnie magára, persze csak bizonyos keretek között:

Még csak 32 éves vagyok, de azt mondják az orvosok is, hogy időben kell elkezdeni foglalkozni az arcunkkal. Általában a 30-as éveikben szokták a nők elkezdeni a botoxot, és persze van, amikor az ember túlzásba esik, annyira, hogy már semmi mimikája nincs, és teljesen megváltozik az arca. Ez nálam nem így van. Már csak azért sem, mert ha így lenne, akkor az édesapám meg se ismert volna, és olyan kritikát kaptam volna tőle szerintem, hogy haza se kellett volna utána mennem a családi fészekbe.

Persze a változás szembetűnő mégsem érzi úgy, hogy ez egy teljes átalakulás lenne.

Sokat változtam, de én azt mondanám, hogy sokkal nőiesebb lettem. Van egy olyan párom, aki nőként is próbál emelni, és nem csak ezt a sportos, fiús énemet támogatja.

Nagyon sok minden volt, amin korábban szerettem volna változtatni az életemben, de az adott párom, vagy aki mellettem volt nem feltétlenül támogatta ezt. És mivel én ilyen kis alkalmazkodó vagyok, mindig, amit az adott párom mond, abba belemegyek vallotta be.

Berki Mazsi
Berki Mazsi párja támogatja abban a sportos édesanyát, hogy újra jól érezze magát a bőrében  (Fotó: Szabolcs László)

Berki Mazsi nagyon tudatos a plasztikát illetően

A sztáranyuka leginkább a szülés után érezte szükségét a plasztikai beavatkozásnak:

Én úgy voltam ezzel, hogyha már lesz egy gyerekem, és vége a szoptatásnak szeretném megcsináltatni a melleimet, és ahogy később megismerkedtem a jelenlegi párommal ő abszolút támogatott ebben. Sok anyuka tudja, hogy a szoptatás után megváltozik a mellünk, a testünk, és utána igenis szeretnénk nőnek érezni magunkat főleg, hogyha valaki sportol is mellé.

Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, és azt mondom, hogy most is a természetesség híve vagyok, szóval senkinek nem mondom azt, hogy menjen el botoxoltatni már huszonévesen, vagy akarja megváltoztatni magát. 

Fontos, hogy ezt a természetességet megőrizzük, én is megőriztem a 30-as éveim elejéig, de most úgy döntöttem, hogy fontos nekem a fiatalságom megőrzése, és ezt vállalom. Amit csinálok, azért vállalom a felelősséget, mert nem szeretném se a követőimet, se a családtagjaimat, se a közvetlen környezetemet megtéveszteni árulta még el.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek