Pletyka

Furcsa pletyka terjed: Esküvőre készül Aurelio?

Zs.

Létrehozva: 2024.05.23.

A februárban szabadult valóságshow-hős a jelek szerint nagyot változott a börtönben. Aureliot már nem érdeklik az egy éjszakás kalandok, szakított a rossz szokásaival, és kizárólag a gyermekére és annak édesanyájára koncentrál. Azt beszélik, most már szívesen szintet lépne a kapcsolatban.

Mozgalmas időszak van Aurelio Onorato Caversaccio mögött. Az egykori Való Világ szereplőt 2021-ben ítélték 2 év 3 hónap börtönre, személyi szabadság korlátozása miatt, miután egy társával elraboltak egy férfit, aki tartozott neki. Aurelionak korábban volt kábítószer birtoklási ügye is, ezért a két bűncselekményért összesen 3 év 5 hónapot kapott. A híresség már a rácsok mögött ült, amikor kiderült, hogy egy egy éjszakás kalandból gyermeke született, akivel először a szabadulása után találkozhatott. Ez a találkozás pedig megváltoztatott mindent.

Aurelio 20230608_Aurelio Onorato Caversaccio_0053
Aurelio a börtönben tudta meg, hogy édesapa lesz. (Fotó: Markovics Gábor)

Aurelio kislánya miatti változása szemmel látható 

A celeb rettegve vonult be a börtönbe, mert attól félt, hogy fizikai atrocitások érik majd, a baráti társasága viszont inkább attól félt, hogy a bűnözők között rossz irányba változik majd. Az egyik legjobb barátja, Pumped Gabo például így nyilatkozott akkoriban a Ripost-nak: 

Bevallom őszintén, nagyon féltettem Aureliot, hogy annyira megviselte a börtönlét, hogy visszaesik, és belecsap az éjszakai életbe újra, annak minden rossz ráhatásával

nyilatkozta az izomceleb, akinek szerencsére nem lett igaza. Sőt, Aureliot a szabadulása után mintha kicserélték volna! A fiatal férfi február óta kerüli a bajt, nem barátkozik zűrös alakokkal, nem jár bulizni, nem keresi nők társaságát, csak és kizárólag a kislányával foglalkozik, illetve annak az édesanyjával, akivel kezdenek egyre jobban egymásba szeretni. 

Aurelio
Aurelio és a kislánya édesanyja csak most kezdik megismerni egymást. (Fotó: TV2 Tények Plusz)

Jöhet az esküvő? 

Különleges élethelyzet az övék, hiszen egy egy éjszakás kalandból fogant kicsi élet fűzi őket örökre össze. A két fiatalnak korábban alig volt módja beszélgetni, szerelemről szó sem volt, így az második első találkozásuk nagyon különleges élmény lehetett. A sors ajándéka, hogy a közös gyermekük érdekében igyekeztek jó viszonyt ápolni egymással, így akaratlanul is egymásba szerettek. Baján, ahol jelenleg is élnek már azt is pletykálják, hogy Aurelio olyan szerelmes és annyira rajong a kislányáért Sofiáért, hogy komolyan fontolóra vette, hogy oltár elé vezeti a kedvesét. 

A baráti társaságban már többen beszélnek arról, hogy jövő nyáron akár jöhet az esküvő is. Au nagyon lelkesnek tűnik, és szemmel láthatóan lubickol a családfő szerepében. Szerintünk jól állna neki a családalapítás

árulta el lapunknak Aurelio egyik névtelenséget kérő barátja. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek