Hoppá!

73 évesen fogadott örökbe a magyar tévés: „Lujzának fogjuk hívni” - Videó

K. C.

Létrehozva: 2024.05.28.

Mindenki kedvenc meteorológusa meg is mutatta a kis jövevényt.

Németh Lajost, a magyar meteorológust senkinek nem kell bemutatni. Nap, mint nap látható a televíziók képernyőjén, ahogy nemcsak segít megérteni az időjárás változását, de azt is sorra leleplezi, milyen időre számíthatunk. 

 

A szakember azonban most mindenkit meglepett azzal, hogy 73 évesen döntött az örökbefogadás mellett. Német Lajos Zabar melletti Kútágapusztán egy egyhetes szarvasborjút fogadott örökbe. A meteorológus a Mokka nézőinek elárulta, úton odafelé úgy döntött, Lajcsinak nevezi el az ifjú négylábút, amennyiben fiú. Csakhogy a helyszínen kiderült, hogy kislány, így noha Lajos kezdetben még titkolózott, végül kibökte, hogy a Lujza névre szavazott.

- Egy héttel ezelőtt megszületett a kis szarvasborjú. Nagyon sokáig, akkor még nem tudtuk a nevét és ahogy jöttünk idefelé, én őszintén szólva belementem abba, hogy ha fiú akkor legyen Lajcsi. Nevezzük Lajcsikának. De kiderült, hogy lány az istenadta. Meg van a név, de még nem árulom el – fogalmazott először rejtélyesen Németh Lajos, majd a TV2 riporterének unszolására, mégis kibökte.

- Nagyon szeretem a természetet, nagyon szeretem az állatokat. S ők nincsenek ám itt bezárva, csak most, a csúnya ragadozók miatt, és hogy ne kóboroljon el a pici. Most már elárulom, ő lesz Lujza. Lujzikának fogjuk hívni, csak kamera érzékeny és nem jön most ide - mondta büszkén Németh Lajos.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek