Család

Rubint Réka megrendítő vallomása: „A gyerekekkel eltöltött időt később nem lehet pótolni”

M. K.

Létrehozva: 2024.04.19.

Módosítva: 2024.04.19.

A fitneszlady állandó pörgésben van, folyamatosan táboroztat, de egy valamit mindig szem előtt tart. Rubint Réka elárulta, miért tartja fontosnak, hogy gyerekeit is mindig magával vigye.

Rubint Réka rengeteget készült Norbi születésnapjára, a hétvégén pedig kettesben mennek álomutazásra.

Rubint Réka
Rubint Réka számára a család az első (Fotó:  Szabolcs László)

Külön-külön is szükség van rá

Réka a Ripostnak adott interjújában kifejtette, hogy nincs fontosabb a közösen eltöltött, minőségi időnél.

Olyan keveset kapunk egymásból, az ember állandóan rohan, mindenki intézi a saját feladatát. Arra az időre, ami tényleg tartalmas és amit kettesben töltesz a másikkal, emlékezni fogsz egy életen át. Nem az a lényeg, hogy hol töltitek ezt, külföldön vagy itthon, hanem az, hogy milyen közösen átélt pillanatokat raktároztok el magatokban.

Réka elmesélte, hogy gyerekei a mai napig emlegetik a közös utazásokat, leginkább azokat, ahol kettesben volt valamelyikükkel. Fontosnak tartja, hogy mindenkire jusson idő kettesben is és nagyon büszke rá, hogy ugyan két idősebb gyereke már felnőtt, mégis örömmel mennek vele bárhová. Sokszor szóba is hozzák, mennyire jó volt egy-egy közösen eltöltött néhány nap.

Rubint Réka
Rubint Réka gyerekei is sokra tartják a közös élményeket (Fotó: Szabolcs László)

Az az igazság, hogy a gyerekek egy csettintésre felnőnek és a velük töltött időt nem kapjuk vissza, nem lehet pénzre cserélni. Addig kell kihozni a gyerekkorból a maximumot, ameddig lehet. Montenegróba minden évben megyünk pünkösdkor, Lara már most bejelentkezett, hogy szeretne jönni, mert mindig olyan jó, pedig már húsz éves. A fiúk is ugyanezt mondták. Van még néhány év, amikor boldogan eljönnek velem és ez borzasztóan jól esik.

Réka megosztotta velünk, hogy soha nem csinált egyetlen tábort sem, ahová nem vitte a gyerekeit, mindig hozzájuk igazította a programot. 

Bele kell tenni a maximumot

Réka szerint a család a legfontosabb a világon és bár minden kapcsolatban vannak nehézségek, sokszor a férfin és a nőn múlik, hogy egy adott család mennyire lesz összetartó.

Mindig meg kell tenni a lehető legtöbbet egy házasságért, főleg, ha gyerek is van, ez másképp nem működik. A gyerek pedig tükröt tart a szülőnek: én abban hiszek, hogy nem nevelni kell, hanem példát mutatni. Látni kellene, ahogy Norbika is meg Lara is két-háromlépcsős meglepetéseket szerveznek. Nem egy dobozt adnak, hogy tessék, hanem szívüket-lelküket beleteszik. Az élethez való hozzáállást nekünk kell megmutatnunk a gyerekeinknek és én nagyon örülök, hogy a gyerekeimben ezt látom viszont.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek