különös

Kulcsár Edina G.w.M-ről: "listát kértem, hogy mik azok a dolgok, amik egy nővel szemben elvárások"

Létrehozva: 2024.04.12.

Őszintén beszélt a beilleszkedés kérdéséről a modell.

Kulcsár Edina roppant sikeres üzletasszony, és ő napjainkban az egyik legnépszerűbb (ha nem a legnépszerűbb) influencer. Ezt a szót pedig halálosan komolyan veszi: igyekszik a magyar nőknek megfelelő útmutatást adni, hogy hogyan érdemes gondolkodni a világról, és mintát szeretne mutatni, hogy miképpen célszerű élni az életet. Edina mindig is megosztó személyiség volt, mióta pedig G.w.M-mel van együtt, ez fokozódott. Most pedig a beilleszkedés kérdésköréről beszélt. 

HOT feltöltés - G.w.M, Kulcsár Edina
Kulcsár Edina mindig ilyen családról álmodozott / Fotó: Bánkúti Sándor

Kulcsár Edinát arról kérdezték, hogy miképpen tudott beilleszkedni G.w.M roma családjába, ezzel kapcsolatban osztotta meg a tapasztalatait. Elmondta, hogy bár ő nem lát különbséget ember és ember között, azért azt el kellett fogadnia, hogy vannak olyan szokások, amikhez alkalmazkodnia kell. Ez eleinte megrémítette. 

Elsőnek ez ijesztőnek tűnt. Listát kértem, hogy mik azok a dolgok, amik egy nővel szemben elvárások és hogy minek kell megfelelni, de nem kaptam. Cserébe rengeteget beszélhettünk és sok-sok szituációt elemeztünk, amiken keresztül megtudtam, amit szerettem volna

- árulta el Edina, aki hozzátette, hogy végül gond nélkül be tudott illeszkedni a családba, és úgy érzi, hogy mindig is ilyen otthoni közösségről álmodozott. 

A teljes szöveget IDE kattintva lehet elolvasni. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek