JUBILEUM

Kulcsár Edina 10 éve nyerte meg a Miss World Hungary-t, így emlékszik vissza azokra az időkre

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.04.10.

Az egykori szépségkirálynőt 10 éve koronázták meg a Miss World Hungary versenyén. Kulcsár Edina elmondta, hogy visszatekintve semmin nem változtatna az életén.

Kulcsár Edina több szépségversenyen is részt vett, mielőtt 2014-ben a Miss World Hungary trónjára ülhetett. Innen pedig egyenes út vezetett a világversenyre, ahol pedig az előkelő első udvarhölgyként a második helyen végzett. Azóta 10 év eltelt, de Edina népszerűsége ma is töretlen, ha nem nagyobb, mint akkor.

Kulcsár Edina; Rákosi Annamária
Kulcsár Edina első helyen végzett a Miss World Hungary-n Fotó: Illyés Tibor / MTI

Érdekes visszatekinteni erre az időszakra. Igazából nyáron volt a magyarországi és a világverseny pedig decemberben. Rengeteget gondolkodtam az elmúlt pár napban, de arra jutottam, hogy nem változtatnék meg semmit az életemben. Úgy gondolom, mindennek meg kellett történnie, hogy az az ember legyek, aki ma vagyok 

– kezdte a Borsnak Kulcsár Edina, aki elmondta, hogy a versenyen is bemutatott normáinak és értékeinek köszönheti, hogy ma ilyen hatalmas és támogató közössége van a közösségi médiában.

Talán az egész versenyben arra vagyok a legbüszkébb, amikor a Beauty and Purpose- ben és az utána lévő interjúban harmadik helyet értem el több mint 100 lány közül. Ezeknek a kihívásoknak a belső értékek felderítése volt a céljuk – mesélte csillogó tekintettel Edina, aki biztat minden embert, hogy kövessék a vágyaikat, ha szeretnének ilyen versenyen indulni, mert véleménye szerint a jóság, kedvesség, és megértés rengeteget nyom a latban.

SZL_5685
Kulcsár Edina sokat változott az elmúlt 10 évben, de a szépsége nem kopott semmit Fotó: Szabolcs László

Kulcsár Edina csak egy tanácsot adna akkori önmagának

Bár Edina semmit nem változtatna az életében, egy dolgot azért tanácsolna 10 évvel ezelőtti önmagának.

Talán annyit javasolnék magamnak, hogy állj meg, nézz körbe, és élj jobban. Csak azért javasolnám ezt, mert sokszor volt olyan, amikor még egy kiadós beszélgetésre sem volt lehetőségem, pedig nagyon hiányzott. Többet kellett volna az emberekkel és önmagammal foglalkozni – zárta a gondolatait mosolyogva Edina.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek