BOTRÁNYOS

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mkb

Létrehozva: 2024.04.19.

A modellszakmától is eltanácsolta volna a TV2 két sztárját a neves stylist. Kiss Márk nagyon kiakadt a Next Top Model Hungary versenyzőire.

Magára haragították Kiss Márk stylistot a Next Top Model Hungary versenyzői. Kouyaté Hawa és Moritz Anasztázia verte ki a biztosítékot. Olyat tettek, ami Kiss Márk szerint a kibontakozó karrierjük végét is jelenhette volna.

Kiss Márk
Kiss Márknál kiverte a biztosítékot a Next Top Model Hungary két versenyzője Fotó: TV2

„Nemhogy nem hívnak vissza, de máshová sem…"

Múlt vasárnap igencsak emlékezetes jelenetek szemtanúi lehettek a TV2 nézői: a Next Top Model Hungary versenyzői tüzes vonulást mutattak be. Szó szerint, speciális kesztyűjük tenyerét ugyanis meggyújtották, így sétáltak a tűzzsonglőrök között. Egy modell rémálma, hogy elessen a színpadon. Ha valamelyikük megbotlott volna, nemcsak a jó hírét, de a testi épségét is igencsak veszélyeztette volna. Ezzel tisztában volt Hawa és Anasztázia is, akik saját tűsarkú cipővel érkeztek a forgatásra. A tökéletes megjelenésükért felelős Kiss Márk már az adásban is helytelenítette ezt, most pedig közösségi oldalán fakadt ki a szerinte vérlázító tettre.

Hawa és Anasztázia saját cipőben lépett volna a kifutóra: Kiss Márk ezt nem díjazta Fotó: TV2

Rendezvényeken, ahol hoszteszek vannak (akik egész nap állnak), vagy bemutatókon, ahol nem profi modellek, hanem civilek mutatnak be, előfordul, hogy elfogadható, ha saját cipőt hoznak. Divatbemutatóra sajnos nem megengedett! – szögezte le. Az öltözékek szerves része a cipő, aminek nem mindegy a stílusa, színe, formája. Tudatosan vannak a szettekhez hozzárendelve! Képzelj el egy Dior-bemutatót, ahová a modell a saját Jimmy Choo vagy Zara cipőjét viszi… 

Biztosan hazaküldik! És ha egy ilyen helyről hazaküldenek, nemhogy nem hívnak vissza, de máshová sem… 

– méltatlankodott a műsor stylistja.

Hawa hiába vitt saját cipőt, abban kellett vonulnia, amit Kiss Márk előírt neki Fotó: TV2

Kiss Márk: „Vannak kedvenceim"

Rajongói kérdésre azt is elárulta, hogy van-e kedvence a még versenyben lévő lányok között.

Természetesen vannak kedvenceim, akiket a legalkalmasabbnak gondolok arra, hogy nemzetközi szintű modell lehessenek. Vannak azonban, akiket a személyiségük miatt kedvelek nagyon, még ha nem is látom bennük „A Modellt”, de nekik lehet például sikeres influenszer karrierjük – árulta el, majd hozzátette:

Próbálok szigorú lenni, de sajnos (vagy nem sajnos) nem igazán megy. Inkább arra törekszem, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.

S hogy lesz-e a Next Top Model Hungary-nak második évada?

Sajnos ezt még nem tudom, de bízom benne! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek