Szerelem

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

B.

Létrehozva: 2024.04.20.

A műsor egyébként valóban meghozta a szerelmet az abban szereplő férfiaknak, csak nem azzal a nővel lettek boldogok, akikkel összeházasodtak.

Egyetlen páros volt, amely az együtt maradás mellett döntött a Házasság első látásra című műsor első évadában, de kiderült, hogy a forgatás után öt nappal ők is szakítottak, és minden kapcsolat megszűnt közöttük.

Egyetlen páros volt, aki az együtt maradás mellett döntött a Házasság első látásra első évadában, de kiderült, hogy a forgatás után öt nappal ők is szakítottak

Mint ismert, az első évadot Magyarországon még 2017 májusában láthatták a nézők. Akkor négy pár házasodott össze. A műsor végére három házaspár adta be a válókeresetet. Egyedül Lilian és Balázs volt az, akik az adásban úgy döntöttek, hogy együtt maradnak. Azonban később kiderült, hogy mindössze öt nappal a forgatás után ők is szakítottak.

A műsor egyébként valóban meghozta a szerelmet az abban szereplő férfiaknak, csak nem azzal a nővel lettek boldogok, akikkel összeházasodtak. Bár a feleségüktől mindannyian elváltak, a műsorral jött népszerűséget sikerült meglovagolniuk és négyük közül hárman még abban az évben szerelembe estek.

Ahogy arról akkoriban beszámoltunk, Zoltán és Domokos 2017 júniusában még nem szerette volna bemutatni a barátnőjét, Róbert viszont olyan boldog volt, hogy két hét ismeretség után úgy érezte, megtalálta a másik felét.

A műsor után néhány hölgy írt nekem a Facebookon. Volt közöttük egy, aki teljesen felcsigázott. A fényképek és a levelezés alapján Ivi nagyon vonzó volt. Találkoztunk, és megbabonázott. Még csak két hete ismerjük egymást, de olyan, mintha évek óta egy pár lennénk. Boldogok vagyunk!

 – újságolta akkoriban Róbert, aki már az összeköltözést tervezte az énekesnőként dolgozó Ivivel.

A Házasság első látásra második évadára több évet kellett várni, és jelenleg hatalmas siker a TV2-n, de hamarosan letelik a kísérlet hatodik hete, és megtippelni is nehéz, ezúttal több páros marad-e együtt a műsor után, mint hét évvel ezelőtt. Azt viszont sokkal könnyebb, kik azok, akik szinte biztosan nem folytatják kapcsolatukat.

Házasság első látásra
A Házasság első látásra második évada hatalmas siker a TV2-n, de hamarosan letelik a kísérlet hatodik hete Fotó: TV2

A sztárjósnő a Borsnak korábban elárulta, szerinte melyik az a pár, amelyik együtt marad. De te mit gondolsz?

Szavazás

Szerinted a Házasság első látásra melyik párosa folytatja kapcsolatát a műsor után is?


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek