Love

Szőke szépséggel csókolózott Aurelio: ő a kislánya édesanyja?

Létrehozva: 2024.04.11.

Már nem rejtőzködik Aurelio: videón mutatta meg párját.

Sokat mondó bejegyzést tett közzé kedden a TikTokon Aurelio, aki idén februárban szabadult a börtönből, miután 2021-ben 2 év 3 hónap letöltendő börtönre ítélték. Mivel korábban kábítószer birtoklásért is elítélték az egykori reality-sztárt, a két büntetés összeadódott, így Aurelio végül 3 és fél évet kapott.

Aurelio
Fotó: TV2 Tények Plusz

A szabadulás után első útja rögtön kislányához, Sofiához vezetett, aki akkor jött a világra, amikor Aurelio még a rácsok mögött volt. Egy bajai pultos szerint a baba fogantatásakor Aurelio és a baba édesanyja is éppen szakított a párjával és egymásban kerestek vigaszt.

A lány egyébként sokáig abban a hitben volt, hogy az a pesti férfi a baba apja, akivel egyébként a kaland utáni napokban ki is békült, de a pici születése után csináltatott teszt beigazolta, hogy ez nem így van

árulta el egy bajai pultos a Borsnak, még 2022. szeptemberében.

Aurelio azóta már több bejegyzésben is megmutatta kislánya édesanyját, ám eddig csak találgattak a rajongók, csak barátság vagy mélyebb érzelmek lehetnek a reality-sztár és Niki között. Aurelio pedig legújabb videójával maga oszlatta el a kétségeket: bizony együtt vannak a szőke szépséggel. A TikTok videóban ugyanis heves csókot váltanak.

Ami még feltűnt a rajongóknak és többen meg is kérdezték a párost: vajon jön a második baba? Niki pocakját ugyanis többen gyanúsan gömbölyödőnek látják...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek