Betegség

Kamilla királyné friss híreket árult el Károly király állapotáról

K.B.

Létrehozva: 2024.03.21.

A király jelenleg rákkezelésen vesz részt a diagnózisa óta.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, az uralkodónál rákos megbetegedést diagnosztizáltak február elején, miközben egy rutin prosztataműtéten esett át. Azóta már újra munkába állt Károly király, és a képek tanúsága szerint vidáman viseli a kezeléseit. A nyilvános megjelenéseket azonban minimálisra szorította, és a lábadozása idején felesége, Kamilla királyné és idősebb fia, Vilmos herceg képviseli a királyi családot a személyes jelenlétet igénylő eseményeken. Most a királyné Észak-Írországban árult el részleteket Károly jelenlegi állapotáról.

Kamilla királyné, III. Károly király, Vilmos herceg és Katalin hercegné, AFP
Károly király és Katalin hercegné lábadozik, Kamilla királyné és Vilmos herceg dolgozik helyettük /Fotó: AFP

A Metro magazin számolt be róla, hogy miközben Kamilla királyné kiállt a tömeg elé Belfastban, érkezett felé egy kérdés a király hogylétéről. Erre röviden és tömören válaszolt az uralkodó felesége:

Nagyon jól van a király, és nagyon csalódott, hogy ő nem tudott eljönni ide személyesen

– mondta el Kamilla az összegyűlteknek, akik jókívánságokkal teli kártyákat adtak át a számára és a támogatásukról biztosították a királyt.

Miközben Károly király kipiheni a kezelések fáradalmait, kiderült, hogy a londoni klinikán, ahol őt és Katalin hercegnét is kezelték, belső vizsgálatot rendeltek el három dolgozó ellen, akik megpróbálták kiszivárogtatni a hercegné orvosi papírjait, ám nem jártak sikerrel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek