SZÍVÜGYEK

„A lányok a gyenge pontom” – Molnár Gusztáv mindenről kitálalt, veszélyben a józansága?

Doris

Létrehozva: 2024.01.23.

A színész eddig meglehetősen sejtelmesen fogalmazott a szívügyek alakulásáról, hamarosan viszont egy önálló esten vall majd a nőkhöz fűződő viszonyáról.

Újabb önálló estre készül Molnár Gusztáv színész, aki tavaly nyáron hagyta ott azt a komlói rehabilitációs intézetet, ahol 265 napon keresztül ismerkedett a saját lelkével, és próbált megszabadulni súlyos alkoholfüggőségétől.

Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv újabb önálló estre készül, melynek témája a szerelem (Fotó: Szabolcs  László / hot! magazin)

A színész azóta azon van, hogy új alapokra helyezze az életét, bár nemrég bevallotta: önámítás lenne azt mondani, hogy a visszaesés nincs benne a pakliban.

A jelenleg Kassán, egy színészlakásban élő Molnár Gusztáv legújabb projektje a Szerelemfüzet munkacímet viseli, és a nőkhöz fűződő viszonyáról szól. Komlón ugyanis azt mondták a 37 éves művésznek, hogy ha a rehabilitációt követően újra elbukik a fejlődés útján, akkor az bizony vélhetően egy nő miatt lesz.

− A lányok a gyenge pontom, ami minden bizonnyal az édesanyámhoz fűződő viszonyomból fakad. Ez egy fontos felismerés volt az életemben. Azt azonban fontos leszögeznem a készülő előadással kapcsolatban, hogy természetesen egyik volt kedvesem sem lesz benne név szerint megemlítve, inkább a tapasztalataimat, belső vívódásaimat mesélem majd el a közönségnek. Hatéves kisfiúként már szerelmes verseket írtam, hőszerelmes típus vagyok, de azt be kellett látnom, hogy nagyon nehezen tudok szeretetet, törődést elfogadni. Ezekkel a versekkel és az előadással gyakorlatilag önmagam terapeutájává válok egy kicsit, de abban is biztos vagyok, hogy sokan küzdenek hasonló problémákkal, kötődési nehézségekkel - kezdte a Borsnak Gusztáv, aki nemrég elmondta: van egy titokzatos nő, aki felkeltette az érdeklődését, de egyelőre igyekszik nagyon óvatos maradni, nehogy megégesse magát.

Molnár Gusztáv: Még mindig ráparázok a randikra

Azt gondolnánk, hogy színészként Gusztávnak "meg sem kottyan" az ismerkedés, a valóság azonban kicsit más. A színész a Borsnak bevallotta, hogy a mai napig nagyon izgul a találkák előtt.

− Színészként álarc mögé bújok, de a magánéletemben ezt nem tudom megtenni. Egy kissé szerencsétlen fickónak tartom magam, még mindig ráparázok a randikra. Van egy kis önbizalomhiányom, nagyon erősen jelen van bennem a kisfiú. Mindezek ellenére bízom benne, hogy a 2024-es év egy remek esztendő lesz, és rám köszönt egy egészséges szerelem - mondta optimistán Gusztáv.

Színpadra vitte az édesanyjához fűződő viszonyát

Molnár Gusztáv tavaly december 27-én hosszú idő után ismét színészként lépett színpadra, ráadásul egy nagyon bensőséges, mély lelki témát boncolgató önálló esttel, ami a Levél anyámhoz címet viseli.

− Egy előadásom már volt, miután kijöttem Komlóról, de az teljesen más volt. A levelek, amikből a tegnapi előadás összeállt, mind terápiás jellegűek, amiket először nem is akartam publikálni. A nézők nem is színészként láthattam engem, magamat játszottam. Külső szemmel nézve sokat adhattam a közönségnek, sok könnyes szempárt láttam. Beszéltem a gyerekkoromról, az alkoholproblémákról, a felépülésemről, sőt, a szerelmi életemről is. Azt sem hagytam ki, hogyan buktam meg apaként. Őszinte voltam, szinte meztelen. Bár a darab az anyukámhoz fűződő viszonyról szól, ő a leveleket és a darabot sem látta

- mesélte akkor a Borsnak Gusztáv.

https://cdn.borsonline.hu/2024/01/FTbjxLxSjAJy4xdvePncbdLiJG27rJrGaflbMrcgpnM/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FhMzU4MWQ1NDc3ZTQ0NjFiYmZkNTJkY2RjZWRhMWI3.jpg
Ezt ne hagyd ki!

„153 napig sírtam" - Szívszorító interjút adott Molnár Gusztáv az elvonó után

A színész őszintén beszélt érzéseiről.


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180501_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámaian megváltoztak a Beverly Hills 90210 sztárjai az elmúlt harminc év alatt - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714591817
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177811_auto_resized.png
metropol.hu

Szoboszlai üvöltött: "Szálljatok le rólam!" – Kitálalt a Liverpool magyar válogatott sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174172_auto_resized.png
hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27653_resized.jpg?avcount=1714591817
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174010_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714591817
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mt4fh_6Pexqj1W4HfLpjKGTfXd-UV_zYCq90dEGrz3I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkwOTBiMzA4NDgxMTRiMjNiNjY4MjU0Y2YyZjg3ZjIw.jpg
Szerelem

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/9QIBOiJ7AXeHPWbbWGoTIPkft4r2LpRLjqASJnrh7dM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE1YTVmMDdhMzZkYjQ4ZDQ5OWQ1NWM1ODVmMmE0Yzky.jpg
Fogyás

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett