VÁLTOZÁS

Király Linda őszinte vallomást tett a szerelemről

D.G.

Létrehozva: 2023.11.13.

Bár a Dancing with the Stars véget ért Király Linda és párja, Suti András számára, a kapcsolatuk nem ér véget, sőt! A táncos show műsor legutóbbi kieső párosa a Bors vendége volt, és ígéretükhöz híven minden kérdésre megdöbbentően őszintén válaszoltak.

A kiábrándítóan szürke hétfő és a kiesésük ellenére is hatalmas mosollyal lépett be a szerkesztőségünkbe Király Linda és Suti András. A párosnak komoly rajongótábora volt a kezdetektől, akik szerint az énekesnő fejlődött a legtöbbet a műsorban és nem fair, hogy számukra ért véget a Dancing with the Stars. De ahogy a műsorban is lehetett látni, pont Lindáék nem voltak szomorúak, mert végtelenül hálásak a sorsnak azért, hogy egymásra találtak.

Kiesésük miatt sem lettek szomorúan Király Lindáék Fotó: Szabolcs László

Király Linda őszinte vallomása: Más ember lettem!

Könnyeket és rengeteg izgalmat tartogatott a TV2 táncos műsora most szombaton is, végül Király Linda és partnere számára ért véget a közös kaland.

– Jaj, nagyon jól vagyok, még akkor is nyilván nagyon fog hiányozni a műsor. De nem vicceltem, akkor, amikor azt mondtam, ez csak a kezdet, nem szabadulsz – nézett nevetve Király Linda partnerére, Suti Andrásra, aki át is vette a szót. Boldogok vagyunk, nem azért mert kiestünk, hanem mert olyan utat jártunk be, ami örömteli volt!

És ezt lehetett is látni végig a pároson, hogy elképesztően működik köztük a kémia és nem csak a színpadon, a táncban segítik egymást. Az énekesnő hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt hetekben, a táncnak és a műsornak, na és Andrásnak köszönhetően.

– Lelkitársak vagyunk, imádom! Nagyon sok a közös bennünk, egy hullámhosszon vagyunk, nagyon hasonló a humorérzékünk, nekem nagyon jót tett az ő! Tudtam már az első perctől, hogy kemény lesz vele, maximalista. 

De tudtam, hogy egy ilyen mesterre van szükségem, aki megmondja mi a helyzet, aki irányít! És András nagyon férfi! Az a jó, hogy nem tudunk egymásnak hazudni és nagyon jól tudjuk egymást motiválni. Más ember lettem! Rengeteget változtam, van önbizalmam, megszerettem magam, ez már egy másik Linda, a kiállásom is más!

Király Linda
Szinte elválaszthatatlanok lett Linda és András (Fotó: Máté Krisztián)

„Nyitott vagyok a szerelemre”

De nemcsak egymást, mint kiderült, Linda rengeteg nőt motivált arra, hogy merjen mozogni, menjen táncolni, merjen nő lenni!

– Olyan leveleket kapok, megállítanak nők az utcán, biztattam őket, hogy miattam elmentek táncolni – mesélte boldogan. Én nagyon sokfajta terápiát kipróbáltam már az életemben, mert én folyamatosan azon vagyok, hogy magamat gyógyítsam. A tánc egy nagyon különleges dolog, olyan dolgokat tud előhozni, összehozza a fizikai és lelki dolgokat, ami által gyorsabban tud gyógyítani! Szóval a célom megvalósult és ez tényleg még csak a kezdet volt! Utálom ezt kimondani, de anyámnak igaza volt, évek óta mondogatta, hogy menjek el táncolni… Végre találtam egy edzésformát, amit élvezek csinálni és még a testem is változik tőle! 

Mert énekesnő nemcsak belsőleg, külsőleg is rengeteget változott. S bár kilóban nem mérte, de mindenhol sok-sok centi ment le róla, két ruhaméretet is fogyott. De vajon készen áll-e a szerelemre?

Tudatosan voltam szingli sokáig! Nem éreztem, hogy készen állok egy kapcsolatra, nem akartam másban keresni a megoldást arra, ami belőlem hiányzik. De igen, most úgy érzem, készen állok, nyitott vagyok a szerelemre, mert magammal végre rendben vagyok!

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174988_auto_resized.jpg
origo.hu

Felismerhetetlenre öregedett az egykori Austin Powers - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27595_resized.jpg?avcount=1714471513
origo.hu

Drámai következményekkel járhat a NATO-főtitkár kijelentése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168723_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173916_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Pokoli pusztítást végezett az orosz Szu–25-ös (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174400_auto_resized.png
hirtv.hu

Bőnyi késelés: megszólalt a rendőrség + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176007_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174276_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714471513
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/9HGLOmFn8F5UDFne4_pMzjnHUQzg5KGPMESeUk-k5BI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwMjA2MTRhNDhhODRlZjI5ZjVmMDUwNzBjYjQzMGI0.webp
Lakodalom

Nagy lagzira készül a Házasság első látásra párja!

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek