TÁNC

Szinglik tánca: sorra szakítanak a Dancing with the Stars versenyzői

mkb

Létrehozva: 2023.09.16.

Meglepő tendencia: sorra válnak szinglivé a Dancing with the Stars versenyzői. Váratlan szakítások és válások után vágnak a táncos kalandba a hírességek.

Októberben új fejezet kezdődik tíz híresség életében. Profi táncosok oldalán próbálja ki magát a Dancing with the Stars parkettjén Radics Gigi, Eszenyi Enikő, Sydney van den Bosch, Hunyadi Donatella, Király Linda, valamint Krausz Gábor, T. Danny, Csuti és Marics Peti. Felmerülhet a kérdés, hogy mit szólnak a párjaik ahhoz, hogy egy táncossal kell intim közelségben mozogniuk? Emiatt egyre kevesebb versenyzőnek kell aggódnia, ugyanis sorra szakítanak az indulók.

Az idei műsort akár át is nevezhetnék: a sok szakítás után joggal hívhatnánk Dancing with the Singles-nek is! (Fotó: Bors)

Sydney van den Bosch öt év után válik

A hét elején bombaként robbant a hír: öt év házasság után válik Sydney van den Bosch és focista férje, Egerszegi Tamás. A TV2 sikerműsorának Szerencselánya a hot! magazinnak úgy fogalmazott:
– Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam – fogalmazott az egykori szépségkirálynő, aki Ádám Csaba szlovák Országos Bajnok oldalán táncolhatja ki magából szerelmi bánatát.

Sydney van den Bosch
Sydney válása mindenkit meglepett. Most másik férfi karjában táncolva vigasztalódik. (Fotó: Bors)

Radics Gigi kislánya apukájával szakított

Nem Sydney az egyetlen női induló, akinek a szakítása váratlanul érte a közönséget. Radics Gigi mindig diszkrét volt a magánéletét illetően, kívülről úgy tűnhetett, a 27 éves énekesnő tökéletes harmóniában él hároméves kislánya, Bella édesapjával. Néhány hete azonban kiderült, ez csak a látszat: a színfalak mögött olyan problémákkal küzdöttek, amikre nem találtak megoldást, így a szakítás mellett döntöttek. Giginek újra kell építenie önmagát, ehhez pedig tökéletes ugródeszka a Dancing with the Stars, ami sokszorosan komfortzónáján kívül esik:
– Alapvetően én egy gátlásos nő vagyok, nem vagyok hozzászokva, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzám – fogalmazott a Ripost kérdésére a csinos énekesnő, aki azt is elárulta: szülés óta harminc kilót fogyott, még furcsa érzés neki, hogy sokat mutató ruhákban kell majd kamerák elé lépnie.

Krausz Gábor zsonglőrködik az idejével

Giginek a táncpróbákat úgy kell alakítania, hogy elég ideje jusson kislányára is. Ezt tökéletesen átérezheti Krausz Gábor is, akinek a válása Tóth Gabitól – már szeptemberben kijelenthető –  az év híre! Úgy tudni, a sztárséf magához is költöztette három és fél éves kislányukat, Hannarózát, így neki is sakkoznia kell az időbeosztásával.
Próbákra pedig szüksége van, a sztárversenyzőket leleplező sajtóeseményen a Borsnak így fogalmazott:
Annyira vakon vagyok, hogy a táncstílusokat sem ismerem, jöhet bármi! Először az első show-nak a táncát szeretnénk elsajátítani, aztán ha továbbjutunk, akkor latolgatjuk a további esélyeket. Abszolút félelem nélkül megyünk neki a versenynek, pedig akárhogy nézzük, mindenki színpadi ember, színész vagy zenész… és a Csuti! − viccelődött.

krausz gábor
Krausz Gábor új terepen próbálja ki magát (Fotó: Bors)

Csuti nemrég vált, azóta újra szerelmes

S ha már Csuti került szóba: polgári nevén Szabó András, üzletember, szintén nem olyan régen vált el! Kulcsár Edinával jó ideje küzdöttek a kapcsolatuk megmentéséért, amire végül tavaly került jogilag is pont. Csutira azóta rátalált a szerelem az egykori Miss Balaton döntős, Sudár Bianka személyében. Úgy fest, bomlanak érte a nők, elmondása szerint ugyanis Dancing-beli tanára, Tóth Katica kifejezetten őt akarta táncpartnerének.

T. Danny állítólag szakított

T. Danny szerelmi életével kapcsolatban csak találgatásokat lehet olvasni. A 24 éves rappert a csinos modellel, Kecskés Enikővel boronálta össze a közvélemény még tavaly év elején. Olyan jelekre apelláltak, mint hogy Enikő karkötőjén egy D és egy E betűt formáló medált láttak fityegni, illetve bulikban de még az állatorvosnál is együtt látták a párost. Bár ők sosem erősítették meg a kapcsolatukat, a pletykák most épp a szakításukról szólnak. Enikő ugyanis egy üres polcrendszer összeszerelésében kért segítséget, ami (szét)költözésre utalhat! Dani most mindenesetre teljes erőbedobással készül a táncos műsorra.

Marics Peti szerelmi élete is kérdéses

Marics Petiről talán csak a legközelebbi ismerősei tudhatják, hogy ő is a szingli férfiak táborát erősíti vagy sem. Tóth Andi és a VALMAR zenekar oszlopos tagja március végén tálalt ki a szakításáról, ezután nem sokkal pedig Kovács Gyopár színésznővel hozták hírbe Petit. Míg az énekes sosem reagált ezekre a híresztelésekre, Gyopár többször kiakadt, amiért a karrierje helyett a szerelmi életén csámcsog a média. Akárcsak T. Danny esetében, Petivel kapcsolatban is csak az internetezők kommentjeire alapozhatunk: legutóbb például valaki arról számolt be, hogy egy titokzatos szőke lánnyal látta Petit randihelyzetben, így nem kizárt, hogy ő is frissen szakított előző barátnőjével.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174750_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, miért balhézott össze a liverpooli Szalah és Klopp

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714592714
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179132_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Az RTL egykori sztárja lerántotta a leplet a Pressman-bébik szörnyű titkáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177983_auto_resized.jpg
ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179854_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Mi történt? Ursula von der Leyen kétperces videóban áradozik a magyarokról!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27653_resized.jpg?avcount=1714592714
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175595_auto_resized.jpg
travelo.hu

Tudtad, hogy Horvátországnak is van Holt-tengere? Ráadásul egy szigeten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714592714
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mt4fh_6Pexqj1W4HfLpjKGTfXd-UV_zYCq90dEGrz3I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkwOTBiMzA4NDgxMTRiMjNiNjY4MjU0Y2YyZjg3ZjIw.jpg
Szerelem

„13 évvel idősebb nálam” – a magyar milliárdos után talált rá a szerelem Nagy Ő Natira

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/9QIBOiJ7AXeHPWbbWGoTIPkft4r2LpRLjqASJnrh7dM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE1YTVmMDdhMzZkYjQ4ZDQ5OWQ1NWM1ODVmMmE0Yzky.jpg
Fogyás

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett