Szakítás

Először beszél válásáról Sydney van den Bosch: "Azt éreztem, valami nem jó"

hot! magazin

Létrehozva: 2023.09.11.

Szakmailag a csúcson van Sydney van den Bosch, a magánélete azonban összeomlott. Nem titkolja tovább: válnak a férjével.

Sikeres, szép, és boldog – a legtöbben ezt gondolhatják Sydney van den Boschról, a TV2 Szerencsekerék című műsorának sztárjáról, aki Dancing with the Stars új évadában is versenyezhet. És bizony igazuk is van, ám a látszat néha csal – ez az ő esetében is többször bebizonyosodott. A tavalyi év egészségi megpróbáltatásai után az elmúlt hónapok ismét komoly kihívások elé állították Sydney-t: mint arról elsők közt számoltunk be, nem volt más választása, mint hogy elválnak a férjével, Egerszegi Tamás labdarúgóval, akivel féltve őrizték a magánéletüket a nyilvánosságtól.

Sydney van den Bosch mostanra jól van, de úgy érezte, muszáj kimondania: ennek a kapcsolatnak vége  Fotó: Kliszek Antal / hot! magazin

Most már mondhatom, hogy jól vagyok. Azt gondolom, hogy ha valaki meghoz egy döntést, akkor abból nincs visszaút – magyarázta a hot! magazinnak a Szerencselány.

Kiderült Sydney van den Bosch válásának oka: elfejlődtek egymás mellett

Sydney nem most kezdte érezni, hogy valami nem működik köztük a férjével; sokat gondolkodott, amire eljutott oda, hogy megfogalmazzon magában egy kőkeménynek tűnő mondatot.

Azt, hogy „Igen, valóban elválok”. 

Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani.

 Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam – ecsetelte a korábbi szépségkirálynő.

Kár lenne azonban tagadni, hogy más oka is volt annak, hogy Sydney és focista férje búcsút mondtak egymásnak, azonban sok minden össze is köti őket mind a mai napig, amiről a Szerencselány őszinte interjút adott – a szerdán megjelenő hot! magazinban lesznek olvashatók a váláshoz vezető út részletei.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek