Cég

Nagy bejelentést tett Schobert Norbert: ez lesz a cége sorsa

Létrehozva: 2023.05.14.

A visszavonulása után az is kiderült, mi lesz a cégével.

Schobert Norbit nagyon megviselték azok a vádak, melyek szerint az Update márkájával hosszú éveken keresztül átverte az embereket. Hangsúlyozta, hogy neki nem a 40 milliós büntetés fáj igazán, hanem az, hogy az emberek negatívan gondolnak rá ezek után. 

Fotó: Bánkúti Sándor

Norbi gyakran hangsúlyozta, hogy ő azért él, hogy az embereknek segítsen, hogy felvegye a harcot az elhízással, és hogy az embereket egészségesebb életmódra szoktassa. Mindezek miatt különösen fáj neki, hogy most ennyi negatív kritikát kap, végeredményében pedig azt a nehéz döntést hozta meg, hogy visszavonul, már nem mutatkozik a nyilvánosság előtt. 

 

Mióta megtette a bejelentést, sokan elgondolkodtak azon, hogy vajon mi lesz a híres márkájával. Most Norbiék azt is elárulták, mi lesz ennek a folytatása.

"Norbi visszavonult a kommunikációtól, de attól az Update márka megmarad. 30 év munka eredménye. ... Norbi kisfia, Zalán is ennek és a sportnak köszönhetően váltott formát. Továbbra is lesznek Update boltok, új Update fejlesztések, mint pl. a szénhidrátcsökkentett lepény."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek