Család

Gönczi Gábor és a családja: „Nálunk minden ki van mondva”

Szabó Andrea

Létrehozva: 2023.05.04.

Újra felkerekedett a Tények híradósának családja! Gönczi Gábor a feleségével, a gyerekeikkel, és a szeretteikkel indult útnak. Nagyszerű célt és helyszínt találtak arra, hogy megünnepeljék Gábor anyósának születésnapját.

Gönczi Gábor a feleségével együtt eldöntötte, hogy idén felfedezik Magyarország csodáit, és nem ülnek repülőre, ha családi nyaralásról van szó. Most a Balaton partjára esett a választásuk, ahol egy különleges helyszínen ünnepelték meg Ildi anyukájának születésnapját és a rokonok névnapjait. Régóta bevett gyakorlat már a Gönczi famíliában, hogy drága ajándékok helyett inkább örökre szóló közös élményekkel lepik meg a szeretteiket.

Gréti születésével lett teljes a család - Fotó: hot! magazin

– Meglepetésnek terveztük az utazást, ezért anyósomat háttal a menetiránynak beültettük a családi kisbuszunkba. A gyerekek csak úgy hívják, hogy bulibusz, ugyanis behűtöttünk egy üveg pezsgőt, hogy a lányok (Ildi, a testvére, Dóri és az anyukája) koccintani tudjanak, majd meg sem álltunk Szántódig, ahol egy csodálatos, új, karibi hangulatú szálloda első vendégei közt ünnepelhettünk együtt a gyerekekkel és Ildi húgáék családjával  – kezdte vidáman a Tények híradósa.

„Idén eldöntöttük, hogy nem megyünk külföldre”

A család nem ijed meg a csemetékkel való utazástól, korábban is ültek már a kicsivel is repülőre, most mégis úgy érzik, olyan korba léptek a gyerekek, amikor biztonságosabb az otthoni környezet.

– Teljesen kiszámíthatatlan, mikor melyik gyerek lesz beteg, hiába lavírozunk, sok utazás vált veszélyessé hirtelen jött láz, köhögés miatt. Télen is betegen jöttek haza a síelésből. 

Már nem tesszük ki magunkat ennek: jó, ha elérhető közelségben vannak az orvosaink. Áronnal is előfordult, hogy egy hetet volt otthon, aztán egy hetet megint hiányzott az óvodából. Grétitől pedig nem lehet úgy elszeparálni, hogy ne fertőzzék meg egymást.

 Ezért az idei nyaralásunk első állomása volt ez az újonnan nyílt balatoni szálloda. Életemben nem volt ilyen élményben részem, hisz nyitás után pár nappal szinte egyedül voltunk, de minden üzemelt: az óriási beltéri játszópark a gyerekeknek, a vízi vidámpark, csodálatos wellness. Pálmafák lengedeztek az udvaron, mintha Miamiba repültünk volna! Utoljára Key Westen éreztem így magam! – mondta lelkesen a családapa a hot! magazinnak.

„Áronnak ez az utolsó ovis vakációja”

Kisgyerekek mellett nem olyan könnyű lazítani, de ezen a helyen a felnőttek és a gyerekek egyaránt találtak maguknak programot.

– A fiamtól a másfél éves Gréti is megtanulta azt a mondatot, hogy: „Apa vagy anya, gyere!”, azóta folyton mondogatja. Itt azonban esti játszóház is volt kézműveskedéssel, minidiszkóval. A gyerekek külön buliztak, a felnőttek mellettük tudtak beszélgetni, koccintani. Ott volt a két unokatestvérük is; minél többen vagyunk, annál élvezetesebb. A gyerekeknek is jó, hogy ennyien szeretik őket! Áronnak ez az utolsó ovis nyara, közös programokkal szeretnénk emlékezetessé tenni. Sok energiát fektettünk abba, hogy megtaláljuk a szerintünk legjobb iskolát. Fontos szempont volt, hogy minél előbb nagyon jól megtanuljon angolul. Egy állami, hagyományos értékrendre épülő intézményt találtunk egy gyönyörű környezetben! Nagy mérföldkő lesz a családunk életében az iskolakezdés – mesélte Gábor.

Karibi hangulatú helyen ünnepeltek - Fotó: hot! magazin

Éjszakai népvándorlás

Az édesapa mindig is így képzelte el a családi életét, egyedül azt nem érti, hogy a gyerekek miért kelnek fel 6:30-kor a szabadság idején is.

– Van bennük egy belső ébresztőóra, ami itt is pontosan működött – mosolygott. – Két éve éjszakai népvándorlás van nálunk. A múltkor édes helyzet alakult ki! Grétihez felváltva kelünk Ildivel, ezúttal én mentem át. Amikor visszatértem, Áron feküdt a helyemen, aki közben felébredt Grétire. Én bementem Áron ágyába, reggelre viszont Ildi Gréti mellé került, hogy megnyugtassa, Áron pedig egyedül maradt a mi ágyunkban – nevetett a műsorvezető, aki nagyon hálás a feleségének. Ildi a világ legcsodálatosabb anyukája, lelkiismeretes, nagy teherbírású, és nem csak a gyerekekkel lelkizős, hanem hozzám is van türelme. A gyerekeink azt látják, hogy a szüleik nonstop beszélgetnek. Jövőre leszünk tíz éve együtt, nagyon nagy a boldogságunk, és ez többek között annak is köszönhető, hogy a mostani kapcsolatomban kezeljük a legjobban a konfliktusokat. 

Nálunk minden ki van mondva. Én tudnék pár napot duzzogni valamin, de Ildi nem hagyja! Mondanám sokszor, hogy beszéljük meg reggel egy kávé mellett, de Ildi úgy véli, ha a probléma most jelentkezik, most kell megbeszélni, mert ha nem, rosszul fogunk aludni. Rá kellett jönnöm, hogy igaza van, mert a jó kommunikáció a hosszú házasság egyik titka és alappillére

 – mondta őszintén.

További képek és sztárhírek a legfrissebb hot! magazinban - Fotó: hot! magazin

 

Kerek évfordulók

A Tények műsorvezetője számára nagyon sokat jelent, amikor kifejezheti a háláját a szeretteinek. Tavaly év végén a szüleinek szerzett maradandó élményt, amikor az 50. házassági évfordulójuk és a 70. születésnapjuk alkalmából elvitte őket egy erdei wellness-szállodába.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186905_auto_resized.jpg
origo.hu

A Házasság első látásra szereplői hatalmas titkot árultak el a magánéletükről - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27787_resized.jpg?avcount=1714936512
mindmegette.hu

Nagy botrány az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190182_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Már nincs sok hátra, 3 csillagjegy életét felforgatja az Újhold

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188241_auto_resized.jpg
ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187841_auto_resized.jpg
vg.hu

Váratlan fordulat: megszólalt a Nemzeti Színház Udvaros Dorottya szerződéséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27794_resized.jpg?avcount=1714936512
origo.hu

Majka kínos magyarázkodásba kezdett újabb botránya miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185029_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Nagy a felháborodás az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27781_resized.jpg?avcount=1714936512
mindmegette.hu

NÉBIH: Azonnali termékvisszahívásban érintett két kedvenc termék!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27796_resized.jpg?avcount=1714936512
mindmegette.hu

Nem hiszünk a szemünknek! Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amilyenre még nem volt példa!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hideg zuhany: másfél év után válik a tévés műsorvezető, felesége zokogva tálalt ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ktMm97NYWCh4CSvHNmEfznKDrve4tE_Tp0qMZP5ZodU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY1NTNiYTc0NWFjMDQ5YTc4MTYzMTQ5OWEwNDMzODE1.jpg
Esküvő

Most már biztos: férjhez megy Nádai Anikó, ekkor lesz a nagy nap

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/TgyzLcaO8qOnkA1Pni0WHARg7IOPRTZNBWRy77VQm74/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVmNTQzNDc5NGM3YTQ4ZDRiYzZkYWYzOTdlNzEyYWQ0.jpg
Aggodalom

Megszólalt Madár Vera: elárulta a ma 43 éves színésznő, miért tűnt el