Család

Gönczi Gábor és a családja: „Nálunk minden ki van mondva”

Szabó Andrea

Létrehozva: 2023.05.04.

Újra felkerekedett a Tények híradósának családja! Gönczi Gábor a feleségével, a gyerekeikkel, és a szeretteikkel indult útnak. Nagyszerű célt és helyszínt találtak arra, hogy megünnepeljék Gábor anyósának születésnapját.

Gönczi Gábor a feleségével együtt eldöntötte, hogy idén felfedezik Magyarország csodáit, és nem ülnek repülőre, ha családi nyaralásról van szó. Most a Balaton partjára esett a választásuk, ahol egy különleges helyszínen ünnepelték meg Ildi anyukájának születésnapját és a rokonok névnapjait. Régóta bevett gyakorlat már a Gönczi famíliában, hogy drága ajándékok helyett inkább örökre szóló közös élményekkel lepik meg a szeretteiket.

Gréti születésével lett teljes a család - Fotó: hot! magazin

– Meglepetésnek terveztük az utazást, ezért anyósomat háttal a menetiránynak beültettük a családi kisbuszunkba. A gyerekek csak úgy hívják, hogy bulibusz, ugyanis behűtöttünk egy üveg pezsgőt, hogy a lányok (Ildi, a testvére, Dóri és az anyukája) koccintani tudjanak, majd meg sem álltunk Szántódig, ahol egy csodálatos, új, karibi hangulatú szálloda első vendégei közt ünnepelhettünk együtt a gyerekekkel és Ildi húgáék családjával  – kezdte vidáman a Tények híradósa.

„Idén eldöntöttük, hogy nem megyünk külföldre”

A család nem ijed meg a csemetékkel való utazástól, korábban is ültek már a kicsivel is repülőre, most mégis úgy érzik, olyan korba léptek a gyerekek, amikor biztonságosabb az otthoni környezet.

– Teljesen kiszámíthatatlan, mikor melyik gyerek lesz beteg, hiába lavírozunk, sok utazás vált veszélyessé hirtelen jött láz, köhögés miatt. Télen is betegen jöttek haza a síelésből. 

Már nem tesszük ki magunkat ennek: jó, ha elérhető közelségben vannak az orvosaink. Áronnal is előfordult, hogy egy hetet volt otthon, aztán egy hetet megint hiányzott az óvodából. Grétitől pedig nem lehet úgy elszeparálni, hogy ne fertőzzék meg egymást.

 Ezért az idei nyaralásunk első állomása volt ez az újonnan nyílt balatoni szálloda. Életemben nem volt ilyen élményben részem, hisz nyitás után pár nappal szinte egyedül voltunk, de minden üzemelt: az óriási beltéri játszópark a gyerekeknek, a vízi vidámpark, csodálatos wellness. Pálmafák lengedeztek az udvaron, mintha Miamiba repültünk volna! Utoljára Key Westen éreztem így magam! – mondta lelkesen a családapa a hot! magazinnak.

„Áronnak ez az utolsó ovis vakációja”

Kisgyerekek mellett nem olyan könnyű lazítani, de ezen a helyen a felnőttek és a gyerekek egyaránt találtak maguknak programot.

– A fiamtól a másfél éves Gréti is megtanulta azt a mondatot, hogy: „Apa vagy anya, gyere!”, azóta folyton mondogatja. Itt azonban esti játszóház is volt kézműveskedéssel, minidiszkóval. A gyerekek külön buliztak, a felnőttek mellettük tudtak beszélgetni, koccintani. Ott volt a két unokatestvérük is; minél többen vagyunk, annál élvezetesebb. A gyerekeknek is jó, hogy ennyien szeretik őket! Áronnak ez az utolsó ovis nyara, közös programokkal szeretnénk emlékezetessé tenni. Sok energiát fektettünk abba, hogy megtaláljuk a szerintünk legjobb iskolát. Fontos szempont volt, hogy minél előbb nagyon jól megtanuljon angolul. Egy állami, hagyományos értékrendre épülő intézményt találtunk egy gyönyörű környezetben! Nagy mérföldkő lesz a családunk életében az iskolakezdés – mesélte Gábor.

Karibi hangulatú helyen ünnepeltek - Fotó: hot! magazin

Éjszakai népvándorlás

Az édesapa mindig is így képzelte el a családi életét, egyedül azt nem érti, hogy a gyerekek miért kelnek fel 6:30-kor a szabadság idején is.

– Van bennük egy belső ébresztőóra, ami itt is pontosan működött – mosolygott. – Két éve éjszakai népvándorlás van nálunk. A múltkor édes helyzet alakult ki! Grétihez felváltva kelünk Ildivel, ezúttal én mentem át. Amikor visszatértem, Áron feküdt a helyemen, aki közben felébredt Grétire. Én bementem Áron ágyába, reggelre viszont Ildi Gréti mellé került, hogy megnyugtassa, Áron pedig egyedül maradt a mi ágyunkban – nevetett a műsorvezető, aki nagyon hálás a feleségének. Ildi a világ legcsodálatosabb anyukája, lelkiismeretes, nagy teherbírású, és nem csak a gyerekekkel lelkizős, hanem hozzám is van türelme. A gyerekeink azt látják, hogy a szüleik nonstop beszélgetnek. Jövőre leszünk tíz éve együtt, nagyon nagy a boldogságunk, és ez többek között annak is köszönhető, hogy a mostani kapcsolatomban kezeljük a legjobban a konfliktusokat. 

Nálunk minden ki van mondva. Én tudnék pár napot duzzogni valamin, de Ildi nem hagyja! Mondanám sokszor, hogy beszéljük meg reggel egy kávé mellett, de Ildi úgy véli, ha a probléma most jelentkezik, most kell megbeszélni, mert ha nem, rosszul fogunk aludni. Rá kellett jönnöm, hogy igaza van, mert a jó kommunikáció a hosszú házasság egyik titka és alappillére

 – mondta őszintén.

További képek és sztárhírek a legfrissebb hot! magazinban - Fotó: hot! magazin

 

Kerek évfordulók

A Tények műsorvezetője számára nagyon sokat jelent, amikor kifejezheti a háláját a szeretteinek. Tavaly év végén a szüleinek szerzett maradandó élményt, amikor az 50. házassági évfordulójuk és a 70. születésnapjuk alkalmából elvitte őket egy erdei wellness-szállodába.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27028_resized.jpg?avcount=1713070209
origo.hu

Irán drónokkal támadja Izraelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27026_resized.jpg?avcount=1713070209
origo.hu

Így viseli Katalin hercegné rákbetegségét kisfia, György herceg - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17126127_auto_resized.png
metropol.hu

Dráma a pályán: összeesett és leállt a légzése a magyar válogatott játékosnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127438_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megkezdődött az iráni támadás: több tucat drón indult el Izrael irányába (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17125853_auto_resized.png
metropol.hu

Megbénult a forgalom Budapesten, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27023_resized.jpg?avcount=1713070209
origo.hu

Sydney van den Bosch egy kis, csipkés melltartóban mutogatja magát - kép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17124005_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

9 házi lagzis sütemény, amivel rengeteget spórolhatsz a frigy költségein

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26985_resized.jpg?avcount=1713070209
life.hu

A vashiány és a vas pótlása (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17115393_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma a Széll Kálmán téren: kiderült az igazság a buszról lecibált és járdán hagyott nyugdíjasról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17116927_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a rendőrség: fordulat Kis Grófo sírrablási ügyében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17121241_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Tiszta anyukája" Megmutatta tündéri kislányát Kulcsár Edina - Fotó!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/Yv6FXngdUxnOTMYcddLKHwElcbxPLzygkTURuOsDoE0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MzMjA3MDA5ZWFlNjQyNWJhOGJjYWQ2Yjg1MDhiNzI3.jpg
Szomorú hír

„Szörnyűség” – Szívszorító nyilatkozattal törte meg a csendet a rákkal küzdő Katalin hercegné