Győzelem

Mindent elmond: Így reagált Ördög Nóra, hogy Lékai-Kiss Ramóna letaszította a trónról

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2023.03.30.

Módosítva: 2023.03.30.

Elsőként gratulált Ördög Nóra kolléganője sikeréhez, pedig az elmúlt években ő zsebelhette be ugyanazt az elismerést.

Szerda este nagyszabású rendezvényen adták át a Televíziós Újságírók Díját, ahol műsorokat, színészeket és műsorvezetőket díjaztak. A jelöltek között volt Lékai-Kiss Ramóna is, aki végül a legjobb női műsorvezető elismerést kapta meg. Sokan azt hitték, nem törik meg a sikersorozat és ahogy már jó néhány éve, úgy idén is  Ördög Nóri nyeri el a rangos díjat, ám helyette most kolléganője büszkélkedhet vele. A Sztárban Sztár zsűritagja a rendezvény másnapján szívesen mesélt érzéseiről és a Borsnak, azt is elárulta, ki volt az első személy, aki gratulált neki.

Nagyon boldog, hogy elismerték eddigi munkáját, ezek után még motiváltabban  veti bele magát a munkába

Nagyon büszke vagyok erre a szakmai díjra, az pedig kifejezetten hatalmas öröm számomra, hogy Ördög Nóra után, - aki egyébként elsőként gratulált nekem Mexikóból - idén én vehettem át ezt az elismerést. Már a jelöltség önmagában is nagyon nagy szó, de hatalmas vágyam volt, hogy ez a trófea az én polcomra is odakerüljön, és hogy ez most, 2023-ban történt meg, igazán örömteli, nagyon hálás vagyok ezért.

– mondta a Borsnak Ramóna. Az, hogy Ördög Nóra elsőként gratulált neki, sokat elmond kettejük kapcsolatáról. A nézők a Dancing with the Stars adásaiban is láthatták, milyen jó viszonyt ápolnak egymással.

Lékai-Kiss Ramóna azt is elmondta, 2017-ben, amikor elment az első műsorvezetői meghallgatására, nem gondolta, hogy valamikor ezen a színpadon fog állni. A győzelme ellenére sem érzi úgy, hogy lazsálhat. Sőt, továbbra is szeretné maximális odafigyeléssel végezni a munkáját. A díjátadón a boldogság mellett óriási izgalom is hatalmába kerítette a TV2 sztárját, pedig régi ismerősök, barátok és kollégák elismerő tekintete figyelte, miközben beszédet mondott.

Nem szerepelt a távoli terveim között ez az elismerés, de vágytam rá.  A TV2-nek köszönhetően lehetőségem van hónapról-hónapra, újabb és újabb műsorokban szerepelni és szórakoztatni a nézőket. Leghálásabb mégis Pavel Stanchevnek és Fischer Gábornak vagyok, akik a mai napig megbíznak bennem  – zárta a gondolatait Lékai-Kiss Ramóna.

Hétszer megnyerte, idén nem sikerült

Ördög Nórát már kilenc alkalommal jelölték a Televíziós újságírók díjára, amiből hétszer sikerült is hazavinnie a díjat. Ezzel az elismerés történetében abszolút rekordernek számít. Bár idén kolléganője letaszította a trónról, semmi oka nincs keseregni, hiszen az Ázsia Expressz megkapta a legjobb reality-nek járó díjat. Nóri Mexikóból jelentkezett be az átadóra, ahol éppen a műsor következő évadát forgatják.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek