Bonyodalom

Folytatódik a szappanopera: Szakítás után ismét együtt fotózták Zámbó Krisztiánt és Zsuzsikát

SzK

Létrehozva: 2023.03.22.

Zámbó Krisztián a napokban sokadjára jelentette be, hogy 12 év után, végleg szakítottak szeremével. Kedd este azonban, egy mozipremieren mégis együtt jelentek meg Zsuzsikával. Nem könnyű már követni az eseményeket...

Szakítanak, kibékülnek, esküvőt terveznek és ismét szakítanak majd kibékülnek. Zámbó Krisztián és Zsuzsika nem tudnak élni egymással és úgy tűnik, hogy egymás nélkül sem. Nemrég Krisztián egy újabb szakítást jelentett be a követőinek, de kedden este mégis a volt, vagy jelenlegi kedvese oldalán jelent meg egy filmbemutatón. A vörös szőnyegen készült fotót elnézve nem úgy tűnik, mintha rosszban, vagy haragban lennének. 

Azt persze még nem erősítették meg, hogy hivatalosan is újra együtt lennének, de, hogy nem képesek elszakadni egymástól az biztos. Több mint tíz éve tart a kapcsolatuk, ami alatt három lánykérést és négy szakítást éltek meg együtt. 

 Krisztián nemrég sokadjára jelezte Instagram-oldalán,  hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, majd a hétvégét mégis Zsuzsival és apukájával töltötték.

Egyelőre szeretnénk megtartani magunknak...Azt kijelenthetjük, hogy nehezen bírjuk egymás nélkül... Most elvagyunk, mint a befőtt

- mondta korábban a Borsnak az énekes.

A vörös szőnyegen készült, legfrissebb fotót mindenféle cím, vagy kommentár nélkül osztotta meg az Instagram-oldalán Zsuzsika. Lehet, hogy már ő sem tudja, hogy mi történik éppen közöttük, de az is megeshet, hogy csak nem szeretné elkiabálni, hogy újra kibékültek. Az biztos, hogy ennyi együttöltött év után, nem könnyű csak úgy hatát fordítani a másiknak. 

A pszichológus szerint, a rossz minták állhatnak a szakítások hátterében 

Sokszor a hozott gyermekkori sérelmek, családi minták, kommunikációs deficitek állhatnak ezen szituációk mögött, amikor a felek szükségleteiket, igényeiket nem megfelelően kommunikálják, félreértik, esetenként nem tudnak jól egymásra hangolódni. A folyamatos ismétlődése a játszmaszerű szakításoknak, béküléseknek egyfajta "álbiztonságot" is adhat, hiszen már egyik fél sem tudja igazán "komolyan venni" a másik és akár a saját szavait sem, ugyanakkor a továbblépést, a párkapcsolati szinten való fejlődést is gátolja – mondta a promotions.hu kérdésére Tusori Eszter.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek